Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +405
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

InnyWymiar90 +102

źródło: 20250412_080107
Pobierz
https://portalwarszawski.com.pl/2024/09/21/aktualnosci/od-czytelnika-jego-destruktywna-dzialalnosc-jest-skandaliczna-i-niezwykle-szkodliwa/
#konfitura
1 - To jest normalny Polak ukraińskiego pochodzenia.
2 - Nawet gdyby był Ukraińcem, odpowiedziałbym "bo ma rację i działa w interesie polskich pieszych", co argumentowałbym pochwałami zarówno pojawiających się na filmach pieszych, jak i komentujących na YT.
3 - Ten mail opatrzony wycinkiem z filmu Konfitury wygląda jakby ktoś sobie zrobił mało ambitne jaja z gównoportalu, a gównoredekacja łyknęła to jak pelikany, najpewniej zaskakując nawet samego wysyłającego xD
A Konfitura dobrze robi, śmialiśmy się na yt 15 lat temu ze stop chama z Moskwy a u nas zrobiło się jeszcze gorzej.
@La-Paz: nie robi dobrze, bo jedyne co robi to irytuje uczestników ruchu zamiast Trzaskowskiego, który przez kolejne lata nie zajął się tematem.
@Wloczypsuj: Jak zwykle Ci się myli kto co ma robić.
Konfitura jest pieszym i walczy z samochodami jeżdżacymi po chodnikach i parkującymi na nich co jemu, jako pieszemu, przeszkadza.
Jeśli samochodziarze są pokrzywdzeni brakiem parkingów czy infrastruktury to niech oni ruszą swoje 4 litery i coś w tym temacie zdziałaja. Czemu pieszy ma walczyć o miejsca parkingowe
@luki201: ANI RAZU nie słyszałem takiego argumentu z jego strony a niejeden film obejrzałem
@luki201: Chwila chwila, mówisz o tym klepisku gdzie auta zakopywały się w błocie a potem przenosiły jego kilogramy na chodnik i jezdnie?
Tym bodajże całe życie mieszka w Polsce no ale ta, na front go wysłać xD
Śmiało pokaz mi ten chodnik o którym mówisz.nie mam satysfakcji z dokuczania ale z likwidowania patologi drogowych