Wpis z mikrobloga

• 12
@RECAPTCHASSIE:
1 - To jest normalny Polak ukraińskiego pochodzenia.
2 - Nawet gdyby był Ukraińcem, odpowiedziałbym "bo ma rację i działa w interesie polskich pieszych", co argumentowałbym pochwałami zarówno pojawiających się na filmach pieszych, jak i komentujących na YT.
3 - Ten mail opatrzony wycinkiem z filmu Konfitury wygląda jakby ktoś sobie zrobił mało ambitne jaja z gównoportalu, a gównoredekacja łyknęła to jak pelikany, najpewniej zaskakując nawet samego wysyłającego xD
  • Odpowiedz
@RECAPTCHASSIE: Przecież to jakiś portal dla prawackich ameb, nie masz nic lepszego do linkowania? Sam mam takiego ziomka co ma ukrainskie imię i nazwisko ale to najbardziej polski Polak z Polski, przeszłości nie wybierasz.

A Konfitura dobrze robi, śmialiśmy się na yt 15 lat temu ze stop chama z Moskwy a u nas zrobiło się jeszcze gorzej.
  • Odpowiedz
@Zwanek: Tego ścieka Polakiem nie nazywaj. Wielki prawilniak. Jeszcze mało kto zaczaił, że to wszystko dla kasy robi, a nie z przekonań. A sam ma w dupie przepisy.
  • Odpowiedz
nie robi dobrze, bo jedyne co robi to irytuje uczestników ruchu zamiast Trzaskowskiego

@Wloczypsuj: Jak zwykle Ci się myli kto co ma robić.

Konfitura jest pieszym i walczy z samochodami jeżdżacymi po chodnikach i parkującymi na nich co jemu, jako pieszemu, przeszkadza.
Jeśli samochodziarze są pokrzywdzeni brakiem parkingów czy infrastruktury to niech oni ruszą swoje 4 litery i coś w tym temacie zdziałaja. Czemu pieszy ma walczyć o miejsca parkingowe
  • Odpowiedz
@ATAT-2 ale wiesz, że typ walczył, żeby postawić zakaz parkowania na Pystora, gdzie nikomu to nie przeszkadzało? W dodatku zawsze ci odpowie, że jak ci się coś nie podoba to możesz się wyprowadzić.. ludzie kogo wy popieracie to jest szok.
  • Odpowiedz
W dodatku zawsze ci odpowie, że jak ci się coś nie podoba to możesz się wyprowadzić

@luki201: ANI RAZU nie słyszałem takiego argumentu z jego strony a niejeden film obejrzałem

le wiesz, że typ walczył, żeby postawić zakaz parkowania na Pystora

@luki201: Chwila chwila, mówisz o tym klepisku gdzie auta zakopywały się w błocie a potem przenosiły jego kilogramy na chodnik i jezdnie?
  • Odpowiedz
@ATAT-2 nie, na chodniku o szerokości 4 metrów. On to mówi oficjalnie na forum dzielnicy Ursus. Ludzie wy tak serio macie satysfakcję, że ktoś komuś dokucza? W dodatku gość zamiast pomóc swoim rodakom na Ukrainie to robi takie akcje w Polsce..
  • Odpowiedz
  • 0
@luki201 xD
Tym bodajże całe życie mieszka w Polsce no ale ta, na front go wysłać xD

Śmiało pokaz mi ten chodnik o którym mówisz.nie mam satysfakcji z dokuczania ale z likwidowania patologi drogowych
  • Odpowiedz
@RECAPTCHASSIE: ten jak to nazywasz ukrainiec ktory jest polakiem ratuje zycie ludziom i gdyby kiedys auto przejechalo twoje dziecko na chodniku to sobie przypomnisz o dobrym poczciwym Masymem
  • Odpowiedz