Aktywne Wpisy

Metodzik +2621
Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę do wołania w znaleziskach o darmowych grach od EPIC.
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?

źródło: obraz_2025-01-05_182047154
Pobierz
Tommy__ +235
Aż mi się przypomniało jak za gówniaka rodzice mnie wysłali na wakacje do wujka w Chicago. Zdjęcie rozmazane bo to dawno i robiłem Sony Ericssonem K750i
#zonadlapolaka
#zonadlapolaka

źródło: c6_i4inf6
Pobierz
https://www.twz.com/air/drone-incursions-closed-wright-patterson-air-force-bases-airspace-friday-night
„Nie mamy żadnych danych wywiadowczych ani obserwacji, które wskazywałyby, że byli sprzymierzeni z zagranicznym aktorem lub że mieli złe zamiary, ale po prostu powiemy, że nie wiemy. Nie byliśmy w stanie zlokalizować ani zidentyfikować operatorów, którzy są punktami pochodzenia” – powiedział dziennikarzom w sobotę urzędnik Departamentu Obrony. „Najważniejsze jest powstrzymanie tej działalności przy użyciu niektórych naszych środków elektronicznych, które mogą reagować na większość tych małych systemów komercyjnych i odmówić im dostępu do przestrzeni powietrznej nad naszymi bazami. Nie wiemy, jaka to czynność. Nie wiemy… czy jest to przestępstwo. Ale powiem ci, że jest to nieodpowiedzialne. Tutaj, po stronie wojskowej, jesteśmy równie sfrustrowani nieodpowiedzialnym charakterem tej działalności”.
#ufo #ufodrony
źródło: wpbase
Pobierzźródło: image_picker_C37357B0-B37B-4159-86FE-AD73B3213E98-10718-00001A0EEF79D470
Pobierz