Aktywne Wpisy

Wraczek +629
W jaki sposób poprawić demografię, otóż należy dalej inwestować w emerytów, 13+, 14+, oraz wmawiać im że są skarbem narodu.
Jednocześnie młodzi wysłuchują jacy to są nieporadni, bo nie chce im się zapisać do kolejki aby otrzymać mieszkanie z przydziału, albo dlaczego nie kupią działki pod miastem za flaszkę wódki i warhlaka jak to zrobił Jasiek w 90 roku.
Waloryzacja emerytur, gdzie i tak przysługuje im kilkukrotnie razy więcej aniżeli wypracowali, bo czy się
Jednocześnie młodzi wysłuchują jacy to są nieporadni, bo nie chce im się zapisać do kolejki aby otrzymać mieszkanie z przydziału, albo dlaczego nie kupią działki pod miastem za flaszkę wódki i warhlaka jak to zrobił Jasiek w 90 roku.
Waloryzacja emerytur, gdzie i tak przysługuje im kilkukrotnie razy więcej aniżeli wypracowali, bo czy się

darkinvaider +2580
Dzień dobry! W zalewie samych niepokojących newsów - Donald,cła,kacapy,wybory xd , droższe mieszkania it'd it'd. Idzie wiosna ! Kochajmy się ! :) dlatego postanowiłem zrobić kolejne #rozdajo może choć trochę to poprawi komuś humor. Co trzeba zrobić - niewiele - zaplusowac ten wpis. Zielonki- odpadają. Zwycięzca będzie wyłoniony przez #mirkolos w sobotę o 18. Co mam do oddania ? A to - pierścionek mojego autorstwa - biały stop

źródło: temp_file6514756970186651430
Pobierz
#edit ; ktoś mający AM5 może sprawdzić ile pokazuje mu w wierszu poleceń w stosunku do tego co ma pokazane w menadżerze zadań, komenda to "wmic memorychip get speed"
#pcmasterrace #procesory #ryzen
@Kravchenko:
źródło: cpuz
Pobierzteż może w bios patrzysz na złe miejsc, jak na dobre to bardzo dziwne.
wmic memorychip get ConfiguredClockSpeed i to wypluwa już poprawnie 6000
https://wykop.pl/wpis/79237697/ramy-nie-chodza-mi-na-6000-nie-wiem-czemu-w-biosie
Jakbyś coś zrozumiał co z tym problemem zrobić, to daj proszę znać. U mnie bałem się tym bawić bo na razie komp chodzi i nie chciałem tego zepsuć
Edit. A czekaj
źródło: obraz_2024-12-16_140631483
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Kravchenko: pokazuje mi 6000