Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +32
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

brubel +35
Screen z grupy osiedla, na którym mieszkam. Uwielbiam ludzi przenoszących się na wieś lub na tereny wiejskie, które de facto są wsią, ale już w granicach administracyjnych miasta i narzekających na takie rzeczy. W sumie tyczy się to nie tylko p-------------a się do rolników, ale też budowania się obok lotnisk, strzelnic itp i narzekania na hałas. Ciekawe czemu działki były takie tanie i czemu wtedy to Ci bulwo nie przeszkadzało? Może jest

źródło: temp_file876015500650161673
Pobierz
#seo #sem #pozycjonowanie #marketing
@nowekonto997885667: No i to jest podstawowy problem.
Jeżeli coś już działasz praktycznie, tworzysz jakiś portal, niech to nawet będzie blog na WP i próbujesz go popychać w górę, to będzie to lepsze niż studiowanie na sucho. Praktyka to realne problemy + szukanie rozwiązań = umiejętność rozwiązywania problemów.
Wkręciłem sobie kiedyś, że popchnę żelki malinki w górę
Doprecyzuję — pod „szukanie rozwiązań" właśnie powinna być teoria. Jeżeli zacznie się od teorii, bez realnego celu, czyli bez realnego problemu do rozwiązania lub ze zbyt ogólnym problemem typu „chcę umieć SEO", to imo ciężko dobrać z ogromnego zbioru teorii to co Ci się naprawdę przyda. No ale