Jak dzik w żołędzie w #wykopaka. Miras się turbo postarał z pakowaniem każdego mini prezentu więc frajda pomnożona przez ilość paczek. Super patent gdzie po otworzeniu paczki przywitał mnie zestaw ledzików, już odpalonych i świecących co by dodać atmosfery. Udało się !! Kradnę patent na za rok. Nożyk z grawerem na pewno zawita w lesie i na ogniskach gdzie będzie kroił wszelkiej maści kiełby. Freda wydziergam jak będę miał wolny wieczór albo trzy, ewentualnie ElQuatro i zaszyje sie w lesie. Książkę do kawy jak znalazł powoli będę się wgryzał i słuchał jednocześnie ,gruba kniga, trochę czasu zejdzie :) Cytując Chłopaków z Baraków "Jest w pytę". Klasycznie po wciągnięciu paczki korsarzy czas na miętkę i rumianek. Dzik musi jednak tyle cukru wolniej :) Pozdro !! #pokapake #wykopaka @waleczne_serce
@dzoli: ja zamówiłem na prezent dla Mirka na Ali @kowcio11 daj znać proszę jak możesz, jak już dotrzesz do tego zestawu szydełkowania , czy Twoim zdaniem ok dla kogoś kto nie umie w to w ogóle ale chciałby ( ͡°͜ʖ͡°)
@waleczne_serce: Jestem przeturbo fanem takich zestawów (bo próg wejścia jest na naprawdę przyjemny, nie trzeba się doktoryzować w temacie). Jak ucze się maszyny do szycia to możesz kupić właśnie coś podobnego. Zestaw gdzie masz 2 wydrukowane płachty materiały, i jak dla dziecka zaznaczone. Po kreseczckach wycinasz i tepom zszywa jedno z drugim + puch do wsadzenia na pseudo poduszkę. Fred to idealny zestawik na starts, wiadomo ze trzeba usiąść, obejrzeć
I kolejna "reklama", tym razem cycochy. Dostanę 18+ za reklamę, którą mi wyświetliło na portalu wykop.pl? Napisz słowo na "m" dostaniesz bana, ale wyświetlanie scamu jest już git. #wykop
Cytując Chłopaków z Baraków "Jest w pytę".
Klasycznie po wciągnięciu paczki korsarzy czas na miętkę i rumianek. Dzik musi jednak tyle cukru wolniej :)
Pozdro !!
#pokapake #wykopaka @waleczne_serce
źródło: wykopaczka
Pobierz@kowcio11 daj znać proszę jak możesz, jak już dotrzesz do tego zestawu szydełkowania , czy Twoim zdaniem ok dla kogoś kto nie umie w to w ogóle ale chciałby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fred to idealny zestawik na starts, wiadomo ze trzeba usiąść, obejrzeć