Wpis z mikrobloga

@ponton: Pocieszę cię może, że u mnie nie było większych problemów przez poprzedni rok. Pomimo licznych negatywnych komentarzy. U mnie działało to stabilnie. Dziś się ze***ło.
  • Odpowiedz
@ponton: @siemankooo Serwery play nie odpowiadają. Bez sensu, że jak nie ma łączności z serwerami, z jakiegokolwiek powodu, to na tym nowym dekoderze nie chcą się uruchomić też kanały z podłączonej anteny telewizji naziemnej DVB-T, a nawet nie czyta plików z pendrive’a…

Mimo wszystko to urządzenie mi się podoba. Zwykle ma połączenie z serwerami i wtedy działa u mnie świetnie.
  • Odpowiedz
@mariakanoniczna: po mnie stary dzwonił żebym do nich przyszedł i naprawił bo nie łączy się z internetem. Moja pierwsza styczność z tym boxem i myślę kombinuję co zrobić, dopytuje czy czegkoś nie naklikali i nagle pomysł by zobaczyć tag play na wykopie czy nie ma awarii.. xD
  • Odpowiedz
@truchuo najlepsze jest to że w ch UPC kupił sunrise.
Nie dość że od czasu przejścia nawet przez chwilę nie zauważyłem nawet zmulenia (w upc ping 1000 w sobotę to był standard) neta to jeszcze w tej samej cenie podnieśli mi prędkość ze 100 mbps do ... 2.5 Gbits xD
Do tego dorzucili w gratisie telewizję, 3 miesiące darmowego Netflixa, a potem za pół ceny do końca kontraktu.
  • Odpowiedz