Aktywne Wpisy

Przyjaciel_Rodziny +101

źródło: temp_file3820432149676064901
Pobierz
lubie-sernik +3
Czego najbardziej potrzebujesz w życiu? Jedna rzecz którą chcesz a nie masz.
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file3820432149676064901
PobierzWykop.pl
1. Cena jest z d--y ale handlarzyki bronią, więc uważam, że KUPIENIE tej oferty to frajerstwo. Przed chwilą był fajny wykop o miodzie, polecam. Robienie scamu potępiam, choć wyzywano mnie od komuchów to nie zabraniam :D Ale potępiam
2. Jest to podróba (odpisał mi protaper) i droższa niż oryginał więc zgłaszam ponownie do prokuratury, pozdrawiam, rudy
#motocykle #allegro
źródło: image
Pobierz@wykidajka: xD
Przecież Ty sam się gubisz w tym co piszesz. W tym wpisie:
https://wykop.pl/wpis/79379483/wpis
Piszesz że nie podoba Ci się marża, uważasz że jest za wysoka, i zgłaszasz to do allegro. I to za to jak już byłeś wyzywany od komuchów, że chcesz narzucać jaka marża może być na danym produkcie
Dopiero teraz piszesz że jest to podróba
Po pierwsze, mamy wolny rynek i każdy może mieć dowolną marżę.
Po drugie, sprawę podróbek musi zgłosić producent lub jego pełnomocnik. Jest przestępstwo ścigane na wniosek poszkodowanego. Ty niestety niestety nie jesteś stroną uprawnioną do decydowania w imieniu właściciela marki.
Skoro masz pewność, że to jest podróbka, to daj nam foty jak fizycznie porównałeś ze sobą te dwa sprzęty, bo przecież zamówiłeś je przecież aby móc stwierdzić, że jedno jest podróbką drugiego.
Jak pisałem wcześniej, to równie dobrze może być dropshipping: ktoś dostaje zamówienie na allegro, kupuje na aliexpress i odsprzedaje dalej z marżą. Bez fizycznego potwierdzenia różnic nie ma możliwości
Szczerze yo szkoda energii na te sprawę, pozdrawiam