Wpis z mikrobloga

#pokapake #wykopaka Gold

Powiedzieć, ze jestem zachwycona i aż nie wiem co napisać, to jak nie powiedzieć nic.
Najpiękniej spakowana paczuszka, którą zawstydzała nas na tagu @Bukaa_ , okazała się być paką właśnie dla mnie! I ten papier w pieski, przepadłam! (ʘʘ)

Jeszcze raz przeogromnie Ci dziękuję - za piękny list (7 wykaligrafowanych stron!!!), który przeprowadził mnie za rękę przez tę przygodę, i za tak trafione prezenty.

Pod numerem 1 czekał na mnie zestaw do szydełkowania, kolejnego DIY na mojej liście do spróbowania. Płynnie przeszłyśmy do paczuszki 2, z wzorami na szydełkowe misie i inne cudowności. Moim Świętym Graalem będzie zrobienie na szydełku Kurvinoxa, więc stay tuned - a Ty, @Bukaa_, pewnego pięknego dnia będziesz matką tego sukcesu XD

W 3 (trójkę wybierz Panie!) znalazł się kryminał „Schronisko, które przestało istnieć", który widziałam już na #pokapake w tym roku i nawet sobie zapisałam tytuł - więc cudownie się złożyło!

Paczuszka numer 4 z zestawem herbat zdecydowanie dopełni wieczory z książką lub szydełkowaniem.

A jak zobaczyłam Zgredka z lego w 5 to aż mi się oczy zaświeciły. Ostatnio składałam Tiarę przydziału (chyba zmieniam się w starą nudziarę, bo przysortowała mnie do Hufflepuffu XD) i Mandragorę, więc Zgredek pięknie wpasuje się w kolekcję #harrypotter

Chociaż tak naprawdę największy wzrusz przyszedł przy paczce 6. Wtedy już nie mogłam zatrzymać tej siły, żeby nie odezwać się do mojej Mikołajki z podziękowaniami, jeszcze przed otwarciem paczuszki do końca. Wydziergane „własnymi ryncamiiii” i z całym serduchem - komin i czapka. Są prze-pię-kneeee i bardzo twarzowe, będę nosić z dumą podczas zimowych spacerów! Masz mega talent - tutaj w pierwszym komentarzu powinien pojawić się link do Twojego sklepu i wykopefekt :D

Kwasiury to w końcu porządne kwaśne żelki (niebieskiego aż wykrzywiło - raz kwasiur w mordę to nie gej ( ͡° ͜ʖ ͡°)), zapasu białych michałków starczy na rok, a pietruszki zobowiązuje się nie sprzedać tylko wrzucić do rosołu.

No i na sam koniec, wisienka na torcie. Z mojej nadawczyni jest taki śmieszek, że jak napisałam, że nie chcę dostać majonezu - bo nie jestem ani w team kielecki ani team winiary - to dostałam keczup xD szanuję bojówkę #teampolskieprzetwory. Nie będę bluźnić pisząc, że do tej pory kupowaliśmy heinz, tylko dołączam szybko do bojówki.( ͟ل͜)

Jeszcze raz dziękuję najpiękniej i przesyłam moc uścisków i świątecznych życzeń! ()
zapomnialamlogin - #pokapake #wykopaka Gold

Powiedzieć, ze jestem zachwycona i aż ni...

źródło: IMG_8926

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zapomnialamlogin: bardzo się cieszę, że się paczucha podoba. () Trochę obawiałam, że książką albo legosami się zdubluje i  że już masz. Natomiast miałam 100% pewność, że się pakowanie spodoba. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@zapomnialamlogin: widziałam tę książkę pół roku temu w Karkonoszach i mnie intrygowała, do tej pory biję się z myślami czy kupić, ale cały czas pojawiają się znaki (takie jak Twój wpis, albo to że jakiś miesiąc temu zobaczyłam ją w Empiku) więc chyba nie mam wyboru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Super paczucha!
  • Odpowiedz