Aktywne Wpisy

peanut_whu +745
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
Megalogin +17
Czy faceci powinni sikać na siedząco? A wy sikacie jak?
źródło: images (2)
Pobierz

źródło: homelander
Pobierz@Urgentcompound: przekonanie kogoś do swojej racji to nie jest najlepsza motywacja do dyskutowania. Lepiej po prostu spróbować komuś w ramach wymiany zdań zaprezentować własny światopogląd, a jednocześnie czytać ze zrozumieniem co pisze rozmówca.
Drugi człowiek zazwyczaj jest przekonany do swoich racji
To, że ta wspólnota tutaj jest przyjazna i pomaga to jedno wielkie kłamstwo.
A tobie OPie życzę wytrwałości i sukcesów.
Ja mam pracę która kocha a w niej zarabiam na życie które jest dla mnie piękne. Mieszkam w mieście które uwielbiam i daje mi dużo możliwości. W każdej chwili mogę się wynieść na peryferia i tam robić to co będę mial ochotę.
Za pieniądze które zarabiam mogę sobie kupować te rzeczy które są zdrowe i mi smakują. A po pracy można poczytać książkę, uprawiac hobby albo
Uzbeiraj 15k na auto
Wytnij body fat do 8proc. Dieta treningi
Czytaj Jeff nipparda minimalism training
https://pastebin.com/yk1yYtcW