Wpis z mikrobloga

Dyskutowanie z ludźmi w internecie to sytuacja, w której NIE DA się wygrać. Jakiekolwiek działanie podejmiesz i tak jesteś na stratnej pozycji, więc dlatego najlepiej nie zaczynać tego wcale.

@Urgentcompound: przekonanie kogoś do swojej racji to nie jest najlepsza motywacja do dyskutowania. Lepiej po prostu spróbować komuś w ramach wymiany zdań zaprezentować własny światopogląd, a jednocześnie czytać ze zrozumieniem co pisze rozmówca.
Drugi człowiek zazwyczaj jest przekonany do swoich racji
  • Odpowiedz
@Urgentcompound typ próbuje się łapać ostatniej deski ratunku ale oczywiście w komentarzach stado toksykow idiotów ściąga go w dół sugerując że walka nie ma sensu. Ale wy macie nasrane w głowach. Was się powinno odizolować od społeczeństwa bo jesteście szkodliwi dla innych. Ten wpis to idealny przykład tego że mam rację.
To, że ta wspólnota tutaj jest przyjazna i pomaga to jedno wielkie kłamstwo.

A tobie OPie życzę wytrwałości i sukcesów.
  • Odpowiedz
@Kremufka2137 mów za siebie przegrywie!
Ja mam pracę która kocha a w niej zarabiam na życie które jest dla mnie piękne. Mieszkam w mieście które uwielbiam i daje mi dużo możliwości. W każdej chwili mogę się wynieść na peryferia i tam robić to co będę mial ochotę.
Za pieniądze które zarabiam mogę sobie kupować te rzeczy które są zdrowe i mi smakują. A po pracy można poczytać książkę, uprawiac hobby albo
  • Odpowiedz