Aktywne Wpisy
Mbaa +51

lskx +18
#raportzpanstwasrodka
Obejrzałem sobie w końcu Filippe. Ja pierle. Z Filippo miałem kontakt na Discordzie przed moim urlopem, mniej więcej w czerwcu. Pisaliśmy po angielskiemu. Dziś do tego dodaję wielkie "XD". Ja mu nie pomogłem ani trochę, zasugerowałem jedynie, że mogę mu wysłać starego iPhone’a do nagrywania w tym UK, ale po tygodniówce miał już nowy telefon. Później, od lipca do października, korzystałem z pogody w Unii Europejskiej i miałem uniwersum
Obejrzałem sobie w końcu Filippe. Ja pierle. Z Filippo miałem kontakt na Discordzie przed moim urlopem, mniej więcej w czerwcu. Pisaliśmy po angielskiemu. Dziś do tego dodaję wielkie "XD". Ja mu nie pomogłem ani trochę, zasugerowałem jedynie, że mogę mu wysłać starego iPhone’a do nagrywania w tym UK, ale po tygodniówce miał już nowy telefon. Później, od lipca do października, korzystałem z pogody w Unii Europejskiej i miałem uniwersum

#nieruchomosci
źródło: temp_file3387501644582092822
Pobierzno deweloeprzy JUZ maja nominalnie mega zyski na 1 produkcie, w takim razie podpowiadam: nalezy wiecje budowac i sprzedawac, a nie kisic w bankach ziemi ;)
@deliver:
zeby wyszla marza 90% to trzeba kupic za 1zl a sprzedac za 10zl, ale wierze ze to mozliwe. Jak i w zabce gdzie przebitka na zapalkach tez jest w podobnym stosunku, jednak ajecie zabek od tego cos sie dorobci nie moga, a deweleoprzy jak najbardziej ;)
@micke:
jest drobna roznica, miedzy byciem producentem a sprzedawaniem towaru, ci pierwsi jesli nie sa obecnie producentami masla - prouszaja sie w marzach 1 cyfrowych i tak nie mam na mysli trzymania sie przy 9,99%, natomiast handel koncertowo wykorzystuje swoja pozycje wzgledem ich i konsumnetow
nie wroze temu trendowi, jesli wystepuja w w jakis obszarach, dluzszej kariery
@CrytekPL: