Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +241

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
DavyX +17
#iphone #android #apple
Rzadko zdarza mi się myśleć o tym plebsie z androidem ale ostatnio zacząłem się zastanawiać skąd u nich to ciągła potrzeba wykrzykiwania że iPhone jest c-----y i android to jedyny słuszny wybór. Jeszcze te kilkanaście lat temu miało to jakieś uzasadnienie ale teraz?
"Uga buga Ajfon przepłacone gowno" - mało inteligentna formo życia praktycznie każdy telefon kosztuje tyle co iphone albo drożej
"mogę kupić
Rzadko zdarza mi się myśleć o tym plebsie z androidem ale ostatnio zacząłem się zastanawiać skąd u nich to ciągła potrzeba wykrzykiwania że iPhone jest c-----y i android to jedyny słuszny wybór. Jeszcze te kilkanaście lat temu miało to jakieś uzasadnienie ale teraz?
"Uga buga Ajfon przepłacone gowno" - mało inteligentna formo życia praktycznie każdy telefon kosztuje tyle co iphone albo drożej
"mogę kupić
Ale mój organizm wbił na spalanie, piąty dzień postu i z 111kg mam 106, wiem że taki poziom nie utrzyma się przez cały czas ale i tak leci szybko a obecnie jestem na początku dopiero. Będe informwać na bieżąco z pozostałych dni. Ogólnie jeżeli chodzi o samopoczucie to jest OK tylko wiadomo czasami chce się ogromnie coś zjeść i tyle.
#jedzenie #dieta #post