Wpis z mikrobloga

Jak można nie brac tego #ufo na poważnie skoro:
- pojawiło się na całym świecie, nie tylko nad New Jersey
- urzędnicy USA nabrali wody w usta
- źródła mówią o panice w białym domu i FBI w #usa , nie mają pojęcia czym to jest
- obiekty nie generują sygnatury cieplnej, co przeczy jakiejkolwiek naszej technologii silnikowej
- wszystko pokrywa się z tym co zeznają sygnaliści

Niestety mamy przed sobą ujawnienie katastrofalne. Każdy wolałby ujawnienie kontrolowane, ale widać te byty zdecydowały inaczej. Czekają nas niespokojne miesiące a nawet lata i wywalenie religii do kosza #uap
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3x32 ale bym się uśmiał, jakby się okazało, że wszystkie "objawienia" i inne "płonace krzaki" to były ufiaki. Ciekawe jakie fikołki by wymyślali wtedy księża xD
  • Odpowiedz
@Bonwerkz: ale to akurat prawada ze nie wiedza co to jest (przynajmnniej tak mowia) Pentagon nabrał wody w usta takze ten. Jezeli to test nowej broni to znaczy ze deep state preznie dziala. Watpie ze Chiny pakowałyby sie w otwarty konflikt na taka skale. Tak czy inaczej sprawy nie nalezy bagatelizowac.
  • Odpowiedz
ale to akurat prawda ze nie wiedza co to jest (przynajmnniej tak mowia)

@kuperdisco: istotne to, co dałeś w nawiasie: mówią nam to co chcą powiedzieć i co wystarczy nam wiedzieć. Mnie bardziej interesują źródła odnośnie rzekomej paniki w FBI i białym domu.
  • Odpowiedz
najlepsi dziennikarze z USA o tym donoszą

@3x32: wymień proszę chociaż dwóch. Nie znam tych "najlepszych" dziennikarzy z USA. Chodzi mi tutaj dokładnie o doniesienia o panice w FBI.
  • Odpowiedz
@3x32 czekaj wczoraj cały dzień nuciłem w pracy na statku cnn i inne stacje z USA i żadnej paniki nie było. Nawet o tym prawie nie gadali
  • Odpowiedz