Aktywne Wpisy

Goronco +113
Formalności po TYM WPISIE
Jesteście niesamowici!!! 🔥🔥🔥
Chyba pobiliśmy absolutny rekord, jestem tak podjarany że nie mogę nawet znaleźć wpisu z zeszłego roku.
Naprawdę, proces tego blika to była prawdziwa ekstaza, go wiedziałem jak hejterom pęknie d--a ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Nie udało by się bez was!!!
Do zobaczenia za rok, chociaż nie wiem kogo bardziej nie mogę się doczekać. Plusujących, czy hejtujących!!!
#wosp #wykopefekt
Jesteście niesamowici!!! 🔥🔥🔥
Chyba pobiliśmy absolutny rekord, jestem tak podjarany że nie mogę nawet znaleźć wpisu z zeszłego roku.
Naprawdę, proces tego blika to była prawdziwa ekstaza, go wiedziałem jak hejterom pęknie d--a ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Nie udało by się bez was!!!
Do zobaczenia za rok, chociaż nie wiem kogo bardziej nie mogę się doczekać. Plusujących, czy hejtujących!!!
#wosp #wykopefekt

źródło: temp_file7704422479668435782
Pobierz
hop_freak +76
Ja j---e, nie ma to jak promować od małego coś, co kojarzy sie jednoznacznie z k-------m.

źródło: temp_file3641412226724314137
Pobierz
- pojawiło się na całym świecie, nie tylko nad New Jersey
- urzędnicy USA nabrali wody w usta
- źródła mówią o panice w białym domu i FBI w #usa , nie mają pojęcia czym to jest
- obiekty nie generują sygnatury cieplnej, co przeczy jakiejkolwiek naszej technologii silnikowej
- wszystko pokrywa się z tym co zeznają sygnaliści
Niestety mamy przed sobą ujawnienie katastrofalne. Każdy wolałby ujawnienie kontrolowane, ale widać te byty zdecydowały inaczej. Czekają nas niespokojne miesiące a nawet lata i wywalenie religii do kosza #uap
a cywilizacje starsze niż stara jezusa już robiły lądowiska na kosmicznych piratów.
a skad te doniesienia z całego świata bo nie widziałem?
@3x32: xD
Potwierdzam, jestem tym bialym domem
@3x32: podaj proszę te rzetelne źródła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kotouak pewnie znaleźliby jakieś dodatkowe wersy do aktualizacji biblii
@Zapaczony @Bonwerkz najlepsi dziennikarze z USA o tym donoszą
@kuperdisco: istotne to, co dałeś w nawiasie: mówią nam to co chcą powiedzieć i co wystarczy nam wiedzieć. Mnie bardziej interesują źródła odnośnie rzekomej paniki w FBI i białym domu.
@3x32: wymień proszę chociaż dwóch. Nie znam tych "najlepszych" dziennikarzy z USA. Chodzi mi tutaj dokładnie o doniesienia o panice w FBI.
Pandemia: 2020 checked.
Wojna: 2022 checked.
Najazd obcych: 2024.... check-in.
@NocnikDzienny: Wojna z AI i robotami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sebastian-rogalski: może to bot.
@3x32: daj linka