Wpis z mikrobloga

Niedziela południe i humor gituwa, bo odebrałam swoją #wykopaka, którą w tym roku przygotował dla mnie @czuczupikczu i przyznam szczerze, że tego się nie spodziewałam!

Moim oczom ukazała się pięknie ozdobiona paczka mimo zapewnień nadawcy, że nie umie w pakowanie, kłamczuszek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

- Na pierwszy ogień poszła przesłodka pluszowa alpaczka, która momentalnie skradła moje serce. Mam w domu kilku niewielkich pluszaków, jest wśród nich m.in. wunsz i awokado, ale alpaki jeszcze nie ma, więc będzie dumnie stała za gablotką pilnując mojej kolekcji kryminałów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Potem w moje ręce trafiły włóczki z naturalnego materiału, oczywiście z ALPAKI, bo z czego innego?
- Kwiatkowe lego uzupełni moją kolekcję kwiatkowych lego, które już stoją i tworzą w salonie kwiatkowy look ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Kubek nieprzyzwoicie piękny, na zdjęciu nie wygląda tak dobrze jak w rzeczywistości!
- Kawusia wydaje się trafiona, będzie testowane.
- I teraz creme de la creme, czyli customowe puzzle z Madzią, Friendsami i Michaelem Scottem. Mam puzzle z Friendsami, ale takich zmiksowanych z Madzią i Michaelem to się nie spodziewałam ()

Paczka jest fantastyczna!!! Jestem zachwycona. Bardzo dziękuję Mikołaju ()

#pokapake
Silly_Alpaca - Niedziela południe i humor gituwa, bo odebrałam swoją #wykopaka, którą...

źródło: PokapakeAlpake

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Tyrande: To samo pomyślałam jak przypomniałam sobie jak posklejałam zewnętrzny papier XD a ten mnie tu wiesz, przeprasza, że on nie potrafi. Ja to wyciągam i mi szczena opadła z wrażenia :D
  • Odpowiedz