Aktywne Wpisy

Lawsuit +1
Skad ze ja tak zapytam Musk bierze ten networth?
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje

źródło: temp_file534355844332196707
Pobierz
kkecaj +362
Jesteś Polakiem, dopiero co wydarzył się holokaust, jedziesz sobie do RPA, widzisz ruch polityczny z taką flagą i uznajesz że do to dobry pomysł żeby do niego wstąpić
#kanalzero
#kanalzero

źródło: 220px-Flag_of_the_Afrikaner-Weerstandsbeweging.svg
Pobierz
Twierdził, że statek budowlany od co najmniej 4000r p.n.e znajduje się na dnie trójkąta bermudzkiego, do którego regularnie wlatują i wylatują drony typu tic tac i inne. Twierdzi, że znanych jest 16 odmian statków, każdy przeznaczony do czegoś innego, a same statki napędzane pierwiastkiem 115 i niewielką siłą grawitacyjną.
Zgadza się to z obserwacją jednego z policjantów USA, który zgłaszał, że widział obiekty wylatujące z wody tego roku.
Sam statek budowlany nie rdzewieje i nie wykazuje żadnych oznak niszczenia, po próbie kontaktu znika na parę dni, po czym pojawią się na nowo.
Pewnie nigdy się prawdy nie dowiemy, bardziej traktuję to jako ciekawostkę.
#ufo #usa
Akurat myślę że Lazar to kompletny szarlatan i oszust więc, no xd
Gostek wspomina o tym, że cokolwiek zbliżyło się do tej jednostki, już nie wracało. Sama lista zaginionych jednostek latających i pływających w obrębie trójkąta bermudzkiego jest spora. Nawet Krzysztof Kolumb opisywał „dziwne, tańczące światła na horyzoncie”. Przecież oni w tamtych czasach nie mieli nawet prądu, nie mówiąc o czymkolwiek latającym XD
Nie
To oczywiście nadal tylko teoretyczna bajeczka, dopóki nikt tego nie potwierdzi.
Co za bzdura. Napisał , że rząd USA podejrzewa, że jest od 100 lat a są też osoby co myślą , że dłużej. Tak właśnie wasze
Przecież to istne *Buzie widzę w tym teczu* wersja UFO.
#ufo