Wpis z mikrobloga

Co sądzicie o tym facecie z 4chana, który twierdził, że ma raka żołądka i przeprowadzono z nim długie AMA W 2023R?
Twierdził, że statek budowlany od co najmniej 4000r p.n.e znajduje się na dnie trójkąta bermudzkiego, do którego regularnie wlatują i wylatują drony typu tic tac i inne. Twierdzi, że znanych jest 16 odmian statków, każdy przeznaczony do czegoś innego, a same statki napędzane pierwiastkiem 115 i niewielką siłą grawitacyjną.
Zgadza się to z obserwacją jednego z policjantów USA, który zgłaszał, że widział obiekty wylatujące z wody tego roku.
Sam statek budowlany nie rdzewieje i nie wykazuje żadnych oznak niszczenia, po próbie kontaktu znika na parę dni, po czym pojawią się na nowo.
Pewnie nigdy się prawdy nie dowiemy, bardziej traktuję to jako ciekawostkę.
#ufo #usa
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Veillo: jeśli to jest to co pamiętam to napisał że za wspomnienie o Bobie Lazar "wywlekli by cię za budynek i zabili jak psa"

Akurat myślę że Lazar to kompletny szarlatan i oszust więc, no xd
  • Odpowiedz
@Veillo czytałem wczoraj cały ten wątek ze 2h, mega ciekawa lektura nawet jeśli nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.

Gostek wspomina o tym, że cokolwiek zbliżyło się do tej jednostki, już nie wracało. Sama lista zaginionych jednostek latających i pływających w obrębie trójkąta bermudzkiego jest spora. Nawet Krzysztof Kolumb opisywał „dziwne, tańczące światła na horyzoncie”. Przecież oni w tamtych czasach nie mieli nawet prądu, nie mówiąc o czymkolwiek latającym XD

Nie
  • Odpowiedz
@lewymaro Lazar jaki jest każdy widzi, ale o Moscovium (które zsyntetyzowano w 2003 roku) mówił kilkadziesiąt lat temu. Nie wiem, czy ktoś to zdebunkował.
  • Odpowiedz
@Veillo: autor tego ama sam sobie przeczył, raz twierdził że statek ma 100 lat raz że kilka tysiecy, pisał że obcy sami pilotują swoje statki i czasem się rozbijają i umierają (po c--j zaawansowana obca istota miałaby niby sama pilotowac taki statek)
  • Odpowiedz
@OddajButa123 wiek statku był hipotezą, nie pisał że tak jest na 100%. A ciała podobno wyciągano głównie wcześniej, pod koniec jego pracy znajdowano już tylko puste statki. Wspominał również, że sam był zdziwiony ile obcy popełniają błędów.

To oczywiście nadal tylko teoretyczna bajeczka, dopóki nikt tego nie potwierdzi.
  • Odpowiedz
@OddajButa123: pisał, że nie wiedzą czy ma tysiące lat czy 100 lat, pisał też, że większość jest bezzałogowa, a stało się to dlatego, że ludzie zaczęli się interesować nimi i kilku szaraków zgarnęli żywych. Same szaraki, według niego, to bioroboty wytwarzane w tej samej fabryce, a statki są w nich wyposażone tylko wtedy, kiedy misja tego wymaga (np. włożenie człowiekowi sondy analnej jak śpi)
  • Odpowiedz
@walzky: ja bardziej pije że technologia obcych rozwija się wraz z tym jaki pogląd ludzkosc ma na temat tego jak może wyglądać technologia. Przed 2000 rokiem kiedy nam się wydawało że pojazdem musisz sterować coś żywego każdy spodek miał pasażera. Wraz z wiedzą i naszym postępem, poszerzaniem świadomości ludzkiej jak i coraz częstszym zwracaniem uwagi ze przeciążenia jakie się odbywają w tych statkach rozwaliły by na kawali jakąkolwiek żywa materię
  • Odpowiedz
@OddajButa123

@Veillo: autor tego ama sam sobie przeczył, raz twierdził że statek ma 100 lat raz że kilka tysiecy, pisał że obcy sami pilotują swoje statki i czasem się rozbijają i umierają (po c--j zaawansowana obca istota miałaby niby sama pilotowac taki statek)

Co za bzdura. Napisał , że rząd USA podejrzewa, że jest od 100 lat a są też osoby co myślą , że dłużej. Tak właśnie wasze
  • Odpowiedz
@Veillo: ja może z innej beczki, zauważył ktoś tutaj że wiara w Boga jest na wykopie wyśmiewana i ludzie są traktowani z pogardą i Ci sami kolesie na siłę szukają informacji, próbują uwierzyć w UFO po kilkunastu filmikach w necie że straszną rozdzielczością i przypominające lasery.
Przecież to istne *Buzie widzę w tym teczu* wersja UFO.
#ufo
  • Odpowiedz