Aktywne Wpisy

Tytyka +115
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +20
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

Rysunek Mruczka na liście całkowicie mnie rozczulił i już wtedy wiedziałam, że będzie to dobra paka! Przy okazji mój Mikołaj mi postalkował wpisy i dowiedział się z nich że uwielbiam słodycze z Kinder ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Książki to absolutny strzał w dziesiątkę - jeszcze nie czytałam, a obie miałam na oku aby kiedyś przeczytać. Myślę że je pochłonę, jak zwykle zresztą jeśli chodzi o tematykę niefabularyzowanych kryminałów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zimorodek z LEGO, piękny (。◕‿‿◕。) będzie składane niestety dopiero po świętach bo teraz taki wariacki czas, ale na pewno da mi wiele radości.
Puzzle z obrazem mojego ulubionego artysty Muncha, z nimi mam największą zagwozdkę przyznam szczerze, bo nigdy nie układałam 1000 elementów, ale przecież nic nie zaszkodzi mieć nowe wyzwanie! Mój Mikołaj podsunął dobry pomysł by dać w antyramę i powiesić na ścianie, jak mi się uda i się nie poddam, to się pochwalę na mirko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję mój Mikołaju @zreflektowany i życzę Ci wesołych świąt, dużo zdrówka oraz szczęścia! I oczywiście wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Dla Was wszystkich też Mireczki i Mirabelki ( ͡° ᴥ ͡°)
Dziękuję też ekipie @wykoPAKA za organizowanie tak wspaniałej akcji i za Waszą wytrwałość ʕ•ᴥ•ʔ
PS. Pyszna herbatka.
#wykopaka
źródło: 1733990756855
Pobierzźródło: 1733990756880
Pobierzźródło: northern kingdoms
Pobierz