Wpis z mikrobloga

Tusk biega przed wyborami - lewactwo: wow, super kandydat, zdrowy, wysportowany nie tak jak kaczor hehehe
Nawrocki biega przed wyborami - lewactwo: co za prymitywna próba przekonania wyborców, ktoś się na to nabiera???

Czy lewactwo ma hipokryzję wszczepianą przy narodzeniu? xD

#bekazlewactwa #polityka
PanAlbert - Tusk biega przed wyborami - lewactwo: wow, super kandydat, zdrowy, wyspor...

źródło: tuskbieg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
tusk biega cały czas nie tylko przed wyborami. A ten drugi to kij go wie bo nikt go nie zna.

@Gmeras: aha, czyli nie wolno mu biegać, bo TY nie wiesz czy biegał wcześniej xD
  • Odpowiedz
@PanAlbert: to ty się zesrałeś xD Gdzie ja takie cos napisałem? tylko wspomniałem że Tusk dużo biega nie tyko przed wyborami a ten drugi to nie wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
to ty się zesrałeś xD Gdzie ja takie cos napisałem? tylko wspomniałem że Tusk dużo biega nie tyko przed wyborami a ten drugi to nie wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Gmeras: No nie wolno mu biegać, bo TY się przypieprzasz, że nie widziałeś jak biega xD Czego nie rozumiesz? xD
  • Odpowiedz
@PanAlbert: Tymbardziej, że rudy faktycznie to robi pod publiczke w przeciwieństwie do PiSu, ktorzy nie udaja, że sa z ludem. Przeciez to za platformy było to odgrodzenie władzy od społeczenstwa i reżim, zadymy na MN. Platforma zawsze klamala i miala tendencje swoje występki projektować na PiS, ale brakowalo im IQ by miało to jakis sens, nigdy nie byli za lotni
( ͡° ͡°) no i na
  • Odpowiedz
@PanAlbert: Nawrocki sam w wywiadzie mówił, że boks lubi, siłownię lubi, ale biegać nie lubi i tego nie robi. Potem mu sztab kazał, to biegał.
Tusk za to biegał maratony z niezłym czasem, jak ciebie na świecie nie było. Zresztą Tusk na razie nigdzie nie kandyduje.
  • Odpowiedz