Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +426
Geodezja - największa pomyłka w moim 30-letnim życiu.
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie

źródło: 0E7868E4-4920-412E-A5C8-57E3C2F152F3
Pobierz
Znajomy otwiera na majówkę lody dubajskie, takie typowe stoisko ze ścianką do zdjęć ale jest zainwestowane w trochę anturażu. Jaka cena za gałkę byłaby najlepsza żeby ludziom nie było za drogo ale jednocześnie żeby patologia jakaś nie zajmowała niepotrzebnie kolejki?
#pracbaza #wroclaw #jedzenie71 #gotujzwykopem #patologiazewsi
#pracbaza #wroclaw #jedzenie71 #gotujzwykopem #patologiazewsi

źródło: krasnal_dubajski_maly_koncentrat_4
PobierzIle za gałkę we Wrocławiu?
- 19 zł 8.3% (52)
- 29 zł 9.9% (62)
- 33 zł 81.8% (511)
Platforma: PC
Gatunek: Dowolny
Inne wymogi: Jak podajecie serię, to podajcie najbardziej ikoniczne tytuły. O ile np. serię GTA przejdę całą, to w takim Need For Speedzie skupię się na Underground 2 i Most Wanted z 2005
Póki co na szybko:
- Wszystkie gry Rockstara na PC dostępne na steam
- Wiedźmin od 1 do 3
- Gothic od 1 do 4
- Cyberpunk 2077
- Need for Speed Underground 2, Most Wanted
Co jeszcze dopisać? Aha, singleplayer
Mafia. Zamiast 1 możesz zarzucić Mafia: Edycja ostateczna, to to dobry remake.
Max Payne
Punisher
Red dead redemption, jeśli lubisz komboje
Stray, jeśli chcesz zobaczyć, jak to jest być kotem
Fallout 4 - ostatni z serii i masz tam wszystko (i nic xD) z dodatkowych aktywności
Ale bardziej kanoniczny jest fallout new Vegas ale to już antyk
Cyberpunka 2077 gorąco polecam, dobry wybór, sam mam 500h
Meow
Payday
Saints Row
Wolfenstein oczywiście
to moja lista klasyków. Na resztę gier szkoda czasu