Wpis z mikrobloga

@ChristianHorner ja nie byłem xd i w sumie wolałem chany, bo chociaż głupie, to nie udawały, że nie są. A na wykopie była banda łatwowiernych jeleni. Korwinisci, spiskowcy od NWO i Mietki Podnietki od nowego leku na raka.
  • Odpowiedz
@neib1: @ChristianHorner Wtedy nawet szło z kucami na głównej pogadać, którzy potrafili każdy fikołek króla wytłumaczyć i dlaczego paróweczki i biznes z nimi jest najlepszy.
Teraz siedzą tam spamboty. No ale MICHAU ma ruch na stronie to jest git :D
  • Odpowiedz
@ChristianHorner: Pamiętam te czasy, mało polityki a jak była to wpisy wyzywajace Tuska. Wszystko się zmieniło jak odpalił swoje i Giertychowi farmy trolli. Potem biauek zepsuł portal wykopem dwa zera, wszyscy normalni odeszli no i wy się pojawiliscie chlopaki
  • Odpowiedz
@Gours: ogarnięte xDDDD. To przede wszystkim siedlisko ukraińskich, ruskich i innych trolli xD,do tego pożytecznych idiotów, lewarów itp. Wystarczy przejrzeć wpisy, z okresów kryzysu w relacjach z Ukrainą, jak np przewodów, kryzys zbożowy, występ komika w ONZ, albo sprawa Wołynia. Kijowskie trolle, do spóły z polskimi dzbanami, zmawiały się na wybijanie pro ukraińskich treści, tak absurdalnych, że sami zaczęli szkodzić swojej sprawie. Wystarczy wspomnieć o działalności jednego Bayzeeda.
  • Odpowiedz
  • 2
@Gours Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jak jesteś lewackim ogrem z neuropy to mirko będzie dla ciebie idealnym miejscem.
Wykop teraz to większości polityczny ściek i lament przegrywów.
  • Odpowiedz