Zaczynamy ostateczne odliczanie! Wciąż czekamy na 37 paczek. Przyjmowanie zgłoszeń zamykamy punktualnie o północy. Wszystkie paczki zgłoszone w terminie zostaną rozpatrzone, jednak pamiętajcie, że w razie odrzucenia weryfikacji, może nie być już czasu na poprawę, dlatego nie czekajcie na ostatni moment!
@chybaDapi: moja paczka została dziś odrzucona (łeee), nie zdążę tego poprawić przed północą. Czy będę mógł dokonać ponownej drugiej weryfikacji jutro? Zależy mi na tym, aby ją wysłać do adresata.
@wykoPAKA: Co w przypadku jak mój odbiorca nie zweryfikował jeszcze swojej? Dostane inną parę? Kurcze, mam spersonalizowany prezent, słabo by było ( ͡°ʖ̯͡°)
@snippy_: jest jeszcze szansa, że to zrobi. Zgłoszenia będą wpływać pewnie do ostatniej minuty. Jeśli nie, będziemy dobierać ręcznie nowe pary, bazując na opisach odbiorców i przygotowanych paczkach.
@WasylBazyl: Powinna być opcja bo na szczęście jutro jest niedziela handlowa i można naprawić swoje błędy. A w systemie nick powinien być oznaczony na pomarańczowo że czekałeś do ostatniego momentu i wtedy jakbyś brał udział za rok, to byś był specjalnie "pingowany" kilka dni przed końcem czasu.
Zostały ostatnie 4h na weryfikację paczek! Termin zgłoszeń mija już dziś tuż przed północą. Wciąż czekamy na 28 Waszych paczek.
Nawet jeśli jesteście pewni swoich paczek, nie czekajcie z ich weryfikacją na ostatni moment!
#wykopaka
źródło: b5873437591b5660
PobierzZaczynamy ostateczne odliczanie! Wciąż czekamy na 37 paczek. Przyjmowanie zgłoszeń zamykamy punktualnie o północy. Wszystkie paczki zgłoszone w terminie zostaną rozpatrzone, jednak pamiętajcie, że w razie odrzucenia weryfikacji, może nie być już czasu na poprawę, dlatego nie czekajcie na ostatni moment!
Pozdrawiamy, Ekipa wykoPAKI
#
@niebotyk99: już teraz wszyscy są "pingowani"