Aktywne Wpisy

Jagoo +7
Słuchajcie potrzebuje rady kogoś kto się zna, a tu się dużo osób zna. Niestety jak w pracy szukałam odpowiedzi to mnie wyśmiali jak dałam zakres finansowy... A więc znajoma chce swojemu synu kupić na 18 urodziny komputer, żeby pograł w gry. Jej fundusze są małe, a ja się średnio znam. Ma to być dla niego niespodzianka, jednak jej budżet jest skromny. Czy za dwa tysiące da się kupić komputer dla młodej osoby?

xcccx +185

źródło: temp_file3542343884351726233
Pobierz
Trzecia edycja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak nie chce Ci się czytać daj plusa, a możesz wygrać.
Dla bardziej ambitnych: wrzucamy utwór, który wam się podoba, odpręża was czy wywołuje dreszcze.
Do wygrania model silnika 4-suwowego, w sam raz na prezent. LINK
Można wymienić prezent na przelew 300 zł na wybraną zbiórkę na siepogama.
Wybór zwycięzcy (bez zielonek):
Osoba będzie wylosowana z puli 15 osób, na którą będzie się składać 5 osób z plusujących i 10 osób wybranych przeze mnie, które wstawiły moim zdaniem najlepsze kawałki.
Może być kilka kawałków w jednym komentarzu, UWAGA piosenki powinny być w przedziale 2020 - 2024.
Chciałbym poznać czego słuchacie i również w ten sposób dowiedzieć się co się dzieje w świecie muzyki.
Daję sobie tydzień na wylosowanie zwycięzcy.
Poprzednia edycja:
https://wykop.pl/wpis/37562159/rozdajo-cebuladeals-muzyka-druga-edycja-mojego-roz
źródło: 20241214_163238
PobierzZostawiłem sobie wpis na później i jestem zawiedziony ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Raz, że strasznie mało wpisów. A dwa, że ten "świeży" zespół o którym od razu pomyślałem*, nie jest taki świeży bo z 2016-18...
To na pocieszenie wrzucam Venjenta i utwór w