Aktywne Wpisy
Boroborro +52
Siemanko Mirki, jestem z Wami łącznie z 10 lat i potrzebuje Waszej pomocy bo chyba nigdzie nie znajdę tylu kreatywnych ludzi w jednym miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po 7 latach straciłem pracę w #it i trochę zacząłem szukać innych alternatywnych dróg które mogę wybrać. Padło, że zacząłem się bawić trochę w drewnie i w wycinaniu/grawerowaniu laserowym i chciałbym delikatnie spróbować pójść w tym kierunku, a przynajmniej sprawdzić z
bylemtukiedys12 +681
Dla mireczków aktywnych na tagu #samotnosc i #depresja robię #rozdajo.
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU
Przecież prezydent w RP to funkcja przede wszystkim reprezentatywna, dlatego też Trzaskowski - chcąc nie chcąc - nadaje się idealnie. Przystojny, dobrze wyglądający, znający wiele języków i dobrze (kulturalnie) się wypowiadający.
Taka "elitarna" prezencja trafia do mnie bardziej niż niby "swojski" Nawrocki, który biega pod stadionem i przenosi pralki dla powodzian... jakby to miało mieć znaczenie jako prezydent.
#wybory #polityka #wyboryprezydenckie
@bartd: za to jak powszechnie wiadomo, pan Nawrocki, to wybitny erudyta i bardzo szeroko wypowiada się na temat swoich poglądów, które są oczywiście obywatelskie i jak dotąd niesprecyzowane.
xD za mocno kolego, wysypałeś sie, test na nie-pisowca oblany
Mogli dać Sikorskiego, to wybrali gogusia na którego ludzie nie zagłosują. ( ͡° ʖ̯ ͡°)