Aktywne Wpisy

frugASS +24
Się jara #pozar
źródło: temp_file7455365492381944842
Pobierz
korell +24
Mam 28 lat i od dłuższego czasu myślę o przebranżowieniu się do jakiegoś normalnego zawodu, mam już dość pracy z patusami. Od dziecka interesuje się komputerami, instalowałem gry z crackiem, zawsze lubiłem kombinować, pomagałem wszystkim ciotkom z komputerem. Gdy było trzeba to konfigurowałem routery, a w liceum wymiatałem z excela, później studia i praca w kołchozie. Oczywiście znam dobrze angielski i mam A2 z niemieckiego, od czego zacząć naukę, żeby znaleźć jakąś

- gdyby w Haasie jeździli Ocon i Gasly, to... przeskoczyliby Astona Martina w generalce xD
- ani słowa o Interlagos (najwolniejsi w kwalifikacjach) i w Katarze (problem z energią w kwalifikacjach i pudło strategiczne), czyli jak przegrali P6
- kolejny raz 'Asy Gunthera', a bez Hulka byliby w tabeli na poziomie Williamsa... jak nie za nim
- Hulkenberg 'zdupcył' ze 20 punktów minimum... ciekawe gdzie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
- Bearman, och Bearman... niech mu nikt nie mówi, że Kubica przegrał 2 razy czasówkę z Pietrowem albo że Alonso w tym roku był 5 razy wolniejszy od Strolla w soboty (tak jakby to coś zmieniało w ostatecznym rozrachunku)
- albo lepiej, skoro Bearman vs Hulk to jest 'totalna kompromitacja' tego drugiego, to co powiedzieć o Kubicy vs Giovinazzi (1,25s i 1,4s w kwalach) - młody dał radę z typem któremu płacono za jazdę 10 lat, a Robert nie dał rady z gościem, który... miał plecy w Ferrari xD
- 7:1 w punktach w wyścigach, które razem jechali (pdk - ten jeden istotny szczegół)
ocena Hulkenberga: 2/6 (cytuję: 'miałem mu dać 3 albo 4, ale tyle sknocił i TAK przegrał z Bearmanem, że nie mogę mu dać więcej')
Najmilszy w formie ¯\(ツ)/¯
#f1
źródło: lol
Pobierz