Wpis z mikrobloga

#ufo #uap

Te drony to sprawka Chinczyków. Ze wszystkich kraji na świecie to oni mają największego bzika na tym punkcie i na potęge wyposażają w nie swoją armię.
To Chińczycy mają na swoim koncie rekord Guinessa w symultanicznym locie prawie 11 tysięcy dronów układających się na niebie we wzór smoka.
To Chińczycy mają rekord świata w najdłuższym locie cywilnym, spalinowym dronem o rozpiętości skrzydeł 10metrów , który przez blisko tydzień bez miedzylądowań i tankowań unosił się bez przerwy na miastem.
Myślę że budowa drona który doleciał by do Stanów to dla nich bułka z masłem.
daeun - #ufo #uap

Te drony to sprawka Chinczyków. Ze wszystkich kraji na świecie to ...

źródło: temp_file2656180871580120621

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No i zacznijmy od tego że dziwnym wypadkiem ufo głównie się pojawią nad baza rafu w uk gdzie ma być instalacja nowych baz atomowych i nad new jersey skąd sprzęt na wyspy jest wysyłany ( ͡° ͜ʖ ͡°) Myślę że to zwykla wojna wywiadów, a usa nie chce się przyznać do tego że sabotują ich na masowa skale bo to eskalacja
  • Odpowiedz
@3x32: A może to jest jak z rosyjskimi trollami, które wplatają cyrylicę w polskie słowa. Bo po Polsku pisać nie potrafią.
Tylko ten gość jest trollem od Ufoków.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@3x32 jezyk to tkanka organiczna która ciągle ewoluuje i poddawana jest ciągłym zmianom pod wpływem innych kultur.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Virek2 przecież taka forma jest także poprawna i nie wpływa w żaden sposób na odbiór zdania . Poza tym to nie Rada Języka Polskiego, ledwo nadążająca za zmianami decyduje o tym która forma jest poprawna a ogół spoleczeństwa. Tylko w tym roku dostaliśmy "czemó" jako nominacje do młodzieżowego słowa roku. Czy możemy od tak , po prostu zignorować fakt że tysiące nastolatków zacznie tak pisać to słowo?
  • Odpowiedz
@daeun: Nikt nie pisze tego słowa w ten sposób. Przynajmniej ja się z tym nie zetknąłem. A na listę młodzieżowych słów roku trafiają wyrazy, których sama młodzież nigdy nie używała – przykład: dziaders.

Poza tym nie dorabiaj teorii do swoich braków językowych. Po prostu zwróć uwagę na to, co podkreśla ci słownik w przeglądarce. Ciężko traktować poważnie wpisy na poważne tematy, kiedy wyglądają, jakby były napisane przez 9-latka z dysleksją.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Virek2 purysto , przestań mnie uczyć xD zupełnie z d--y napisałes w środku zdania przymiotnik polsku z dużej litery, zwrot grzecznościowy ci z małej, a zdania zaczynasz od "ale" po kropce xDDDD
  • Odpowiedz