Aktywne Wpisy

Filippa +43
Czego nie rozumiesz lewaku, ona ma zupełnie inną twarz, na dodatek taką męską, woke zniszczyło mi gry
#wiedzmin #wiedzmin3 #gry #cdprojektred #heheszki #takaprawda #grajzwykopem
#wiedzmin #wiedzmin3 #gry #cdprojektred #heheszki #takaprawda #grajzwykopem

źródło: temp_file3570082091755574526
Pobierz
Darth_Gohan +4
Okazało się, że prezent dla dzieciaków siostry nie przyjdzie na czas i teraz potrzebuje jakiejś pomocy z waszej strony drogie Mirabelki i Mirki z #wroclaw Może macie do polecenia coś dla sztuk dwóch 10 latków.
Escape roomy mają w większości zaliczone
Pixel XL też
Muzeum Iluzji też
Kolejkowo / Hydropolis / Aquapark itd. też już był grany.
Załapały się nawet przy komunii ostatnio na lot w tunelu w Mirosławicach, także trochę jestem
Escape roomy mają w większości zaliczone
Pixel XL też
Muzeum Iluzji też
Kolejkowo / Hydropolis / Aquapark itd. też już był grany.
Załapały się nawet przy komunii ostatnio na lot w tunelu w Mirosławicach, także trochę jestem
Te drony to sprawka Chinczyków. Ze wszystkich kraji na świecie to oni mają największego bzika na tym punkcie i na potęge wyposażają w nie swoją armię.
To Chińczycy mają na swoim koncie rekord Guinessa w symultanicznym locie prawie 11 tysięcy dronów układających się na niebie we wzór smoka.
To Chińczycy mają rekord świata w najdłuższym locie cywilnym, spalinowym dronem o rozpiętości skrzydeł 10metrów , który przez blisko tydzień bez miedzylądowań i tankowań unosił się bez przerwy na miastem.
Myślę że budowa drona który doleciał by do Stanów to dla nich bułka z masłem.
źródło: temp_file2656180871580120621
PobierzTakiego słowa nawet nie ma.
Tylko ten gość jest trollem od Ufoków.
Poza tym nie dorabiaj teorii do swoich braków językowych. Po prostu zwróć uwagę na to, co podkreśla ci słownik w przeglądarce. Ciężko traktować poważnie wpisy na poważne tematy, kiedy wyglądają, jakby były napisane przez 9-latka z dysleksją.