Aktywne Wpisy

thorgoth +241
Przedmiot w szkole, na nauke którego uczniowie poświęcają najwięcej godzin w szkole i poza lekcjami
#ciekawostki #polska #szkola
#ciekawostki #polska #szkola
źródło: 23_n
Pobierz
peoplearestrange +27
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 23_n
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zrozumieć Ramen jest ładnie wydana, ma twardą oprawę i ponad 120 zdjęć. Spodoba się wszystkim fanom kuchni japońskiej, Japonii, książek kucharskich i gotowania. Świetnie sprawdzi się na prezent, kto już ma to potwierdzi :) Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie są też przykładowe strony czy spis treści, jest też na Allegro
Podczas pracy nad Zrozumieć Ramen odzyskałem radość z pisania, którą zabrały mi czasy pandemii. Podczas pisania książki wybrałem się też do Japonii, do której w przyszłym roku chciałbym znów wrócić na kilka miesięcy lub przeprowadzić się na trochę dłużej (jeśli uda mi się w odpowiednim tempie ogarnąć tematy wizowe). W listopadzie miałem okazję trochę poopowiadać o Japonii przy okazji kilku wydarzeń w różnych miastach - dziękuje wszystkim z którymi udało mi się podczas nich spotkać - kilka osób zdradziło się, że ma tu konta :D
Wyniki rozdajo jutro, wszyscy plusujący biorą udział. Wszystkie wcześniejsze były legit, a książki dotarły do zwycięzców nawet nie przecięte, chociaż mam nadzieję, że nikt ich nie sprzedał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozdajo #ramen #kuchniamg78
źródło: 417f2b2d674aca3a89ab23f1a74e6c7c8a4189c9b6a8a9be7d29b461bd757f5d
PobierzWygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 15 grudnia 2024 - 10:00
Liczba zwycięzców: 1
źródło: polish-hipsters-be-like-v0-yu3r4ax01hua1
Pobierz@MG78: mordo nie zdążysz. Tego roku zostało już kilka dni
źródło: aXrgv1P_700b
Pobierzźródło: image_picker_363B29AC-82C9-41A9-8840-EF593F79C333-2690-00000147084BB4B0
PobierzTyle, że grzyby shiitake to jeden z najlepszych składników. Niczym się nie rożni od mięsa.
Generalnie jest sporo produktów, które kojarzą się azjatycko i są wrzucane do ramenów na Zachodzie aby podkreślić autentyczność dania, a w Japonii nie są szczególnie popularne.
@tombeczka Chętnie bym przeczytał publikację na ten temat!
źródło: 1000008242
Pobierz