Aktywne Wpisy
Kowal19888 +44
Wydałem 250 zł by dowiedzieć się że mój kot to menda xD
Od soboty praktycznie nic nie zjadł. Próbowałem 3 różnych puszek, saszety, zupkę, sucha karmę. Nie je i koniec. Nie no, zjadł kilka sztuk suchej ale psiej. Z wielką łaską. W poniedziałek u weta jakieś tam wcierki dostał na apetyt, probiotyk, odrobaczanie. Dalej nic nie jadł. Siedział przed miska i wyglądał jakby chciał ale nie mógł xD
No to dzisiaj na
Od soboty praktycznie nic nie zjadł. Próbowałem 3 różnych puszek, saszety, zupkę, sucha karmę. Nie je i koniec. Nie no, zjadł kilka sztuk suchej ale psiej. Z wielką łaską. W poniedziałek u weta jakieś tam wcierki dostał na apetyt, probiotyk, odrobaczanie. Dalej nic nie jadł. Siedział przed miska i wyglądał jakby chciał ale nie mógł xD
No to dzisiaj na

Patrycja89 +58
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#zwierzeta #wies #rolnictwo #spierdotrip
źródło: SakAnfFh
Pobierzźródło: 66462138253205449e5fc03c6b2f5d36
Pobierz@rolnik_wykopowy
Za chwilę się jakiś oszołom miłośnik chłopskiego rozumu zesra się, że który się stresują i nie będą dawały mleka.
Bo wiesz, stres cieplny to znaczy że krowom jest ciepło i się stresują. Rozumiesz, krowy się stresują
Chyba że to byki, wtedy mleko się bardziej klei ale też spoko 😊
@rolnik_wykopowy: Dokładnie tak jest, miejscy psiarze potrafią się przypieprzyć o podwórkowego psa, który całe życie spędza na zewnątrz. Ludzie robią się tacy oderwani, ze to szok.