Wpis z mikrobloga

brał ktoś może ostatnio kia w finansowaniu indywidualnym? byłbym zainteresowany proceedem w opcji 50/50 lub 3x33. nie brałem nigdy auta w salonie, ile realnie dealerzy mogą zaproponować rabatu do auta o wartości ~150k? z góry dziękuje!
#samochody #kia
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@timeless: Kredyt konsumencki? 5% rabatu od ceny auta spokojnie, ale czy da się więcej i ile, to nie wiem. Słyszałem jeszcze o przypadkach udanej negocjacji kredytowej z samym bankiem np niższa marża, albo ciekawiej skonstruowane raty,
  • Odpowiedz
  • 0
@Eco999 tak, słyszałem że właśnie przy finansowaniu dochodzą dodatkowe bonusy. skoczę koło świąt do salonu w rodzinnym miescie i porównam sobie z cenami w Krakowie. dzięki!
  • Odpowiedz
@timeless Dywaniki, to w zasadzie nie jest aż taki giga żart, jaki tych dwóch gląbów wyżej myśli, że jest.
Tego typu "extrasy" w zasadzie urywa się zawsze i wszędzie o ile ma się jakiś orient. Nie ważne czy kupujesz Porshe czy Skodę. Tutaj dadzą lodówkę z szampanem jeśli poczują, że to ci zaimponuje a tam zapasową parasolkę jeśli tylko zapytasz czy nie mają. A mają.

Ja sobie "dorzuciłem" do wersji GT
  • Odpowiedz
  • 0
@Eco999 nie no, jasne, wszystko się przyda i jest jakąś wartością dodaną. na jutro jestem umówiony, więc będę miał jakieś info z pierwszej ręki. z ciekawości, też brałeś kredyt? i jak sprawuje się auto? nie ukrywam, że w tym segmencie nic mnie tak nie porwało jak proceed, szkoda że wersję gt już niedostępne :(
  • Odpowiedz
@timeless: Tak, też na kredycie. Mam przedlift z lipca 2019. 5 lat bezawaryjnej jazdy. Na początku miałem dwie upierdliwości jak stukająca klapa bagażnika oraz hałasujący podłokietnik. Wszystko poprawione w ramach gwarancji. Od tamtej pory leję tylko płyn do spryskiwaczy i benzynę. W tej cenie ciężko o coś ciekawszego jeśli chodzi o frajdę z jazdy i wyposażenie. Auto dalej cieszy.

Po latach główne wady jakie mogę mu wytknąć, to wycieszenie podwozia
  • Odpowiedz