Wpis z mikrobloga

Półtora tygodnia temu dziesiątki dronów latały nad bazami w Wielkiej Brytanii. Wczoraj spenetrowały kilka stanów na zachodnim wybrzeżu USA powodując niemały chaos, a do tego równocześnie pojawiły się nad amerykańską bazą w Niemczech. Oczywiście to z całą pewnością Ruscy albo Chińczycy niespostrzeżenie wysyłają swoje roje na kilka tysięcy kilometrów, omijając gładko wszystkie możliwe systemy obronne państw NATO. Wcale nie UFO ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#ufo #uap #usa
Aleksander_Lewski - Półtora tygodnia temu dziesiątki dronów latały nad bazami w Wielk...

źródło: unidentified-drones-sighted-over-u-s-air-base-in-germany-v0-1iu6pq1ntl6e1

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Akuzativ94: masz rację wykopek. Pan Chińczyk przemycił w tyłku setki dronów klasy wojskowej do trzech kluczowych państw NATO jednocześnie, a potem na luzie wypuścił je obok baz wojskowych i kilku większych miast. Oczywiście nie niepokojony przez jakiekolwiek służby i systemy bezpieczeństwa. Bo przecież w agencjach wywiadowczych pracują idioci, którzy po pierwszym takim incydencie nie potrafili schwytać sprawców, ani tym bardziej ostrzec sojuszników przed możliwą powtórką.

Bujną masz wyobraźnię ( ͡
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: a czemu takie obiekty miałyby ograniczać sygnały świetlne, skoro te latające nad większymi skupiskami ludzi wyglądały jak oczywista projekcja siły, bez żadnej intencji w ukrywaniu się?

Ale znowu, z całą pewnością to Chińczyk albo Rosjanin, chcąc szpiegować amerykańskie bazy zapomniał wyłączyć w swoich przemycanych w tyłku dronach światełka. I oczywiście najpotężniejsza armia świata nie była w stanie tego wykryć w porę, ani ich zestrzelić. Ośmieszaj się dalej ( ͡
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: Faktem jest, że 'coś' lata nad nami od przynajmniej kilkudziesięciu lat. Faktem jest, że piloci z całego świata raportują regularnie spotykanie inteligentnie kierowanych obiektów, które nie da się wytłumaczyć żadną ludzką aktywnością. Faktem jest, że wojskowe i wywiadowcze raporty, jeśli są odtajniane to konsystentnie odnoszą się do takich zjawisk uważając pozaziemskie wytłumaczenie za najbardziej możliwe. I faktem jest, że tym tematem zajmowały się i zajmują niektórzy z najbardziej wpływowych
  • Odpowiedz
@Akuzativ94 Po prostu ze strachu że to mogą być kosmici, żeby móc lepiej spać, wymyśliłeś sobie z d--y wytłumaczenie że nie mogą latać z takimi światłami bo tak xD
Osobiście nie wiem co to lata ale jak dotąd nie widziałem na tych filmach nic niezwykłego co nie mogłoby być ziemskim dronem, ale Twój argument jest do d--y, mogliby właśnie latać z włączonymi światłami i 9bserwowac jak na to zareagują ludzie i
  • Odpowiedz
@BoskiPrototyp: Jak powszechnie wiadomo, szybko poruszające się obiekty w nocy, z odległości przynajmniej kilkuset metrów nagrywane na szybko zwykłymi telefonami, przez przechodniów nie mających pojęcia o fotografii nagrywają się zawsze w 4K.

W samym tylko stanie Nowy Jork w ciągu ostatniego dnia służby otrzymały zgłoszenia o 3 tysiącach takich spotkań, powodując panikę i publiczny apel do władz federalnych ze strony lokalnych kongresmenów. W UK i w Niemczech ataki dronów nieznanego
  • Odpowiedz
No ale hej, kiedyś ludzie uważali pioruny za boskie działanie, więc co stoi na przeszkodzie by nie wierzyć w każdą bzdurna teorie jaka wyczytam w internetach, przecież najpewniej jestem po prostu niedouczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Akuzativ94: rozumowanie poprawne, tylko wektor w przeciwną stronę. Zupełnie racjonalne i akceptowalne od dziesięcioleci przez naukowców zjawisko o obecności pozaziemskiej inteligencji próbujesz tłumaczyć absurdalnymi scenariuszami. To nie żółw utrzymuje płaską
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: dziwne, bo kierownicy departamentów astrofizyki na Harvardzie nie uważają obecności egipskich bogów za coś prawdziwego. A pozaziemskiej cywilizacji już jak najbardziej: https://www.theguardian.com/science/2023/nov/29/the-alien-hunter-has-harvard-avi-loeb-found-proof-of-extraterrestrial-life

Ale co tam jacyś jajogłowi debile z jakiegoś tam top1 uniwerku na świecie. Wykopowi eksperci profesurą z uniwersytetu chłopskiego rozumu rzucą kilka nietrafionych anegdotek i żarcików żeby zagłuszyć swój dysonans poznawczy i wszystko staje się jasne, proste i oczywiste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
masz rację wykopek. Pan Chińczyk przemycił w tyłku setki dronów klasy wojskowej do trzech kluczowych państw NATO jednocześnie, a potem na luzie wypuścił je obok baz wojskowych i kilku większych miast.

@Aleksander_Lewski: przemycić przez porty można wszystko... co udowadniają pojedyncze wpadki kilku ton narkotyków itp. W Czechach na luzie 2 "turystów z rosji" wysadziło fabrykę amunicji. W USA kozojeby wyszkoliły pilotów i przeprowadziły ataki z uderzeniem w Pentagon włącznie. Izraelska
  • Odpowiedz
@Akuzativ94 To czy w tej historii kosmici to szaraki, modliszki czy egipscy bogowie, naziści z Księżyca, nic tu nie zmienia, więc nie wiem w jakim celu to napisałeś, pewnie żebyśmy zapomnieli że nie podając żadnych argumentów, arbitralnie stwierdziłeś że kosmici nie mogą latać ze światełkami, ale ja nie zapominam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc panie ekspercie z forum o ufo (xD), czekam na jakieś uzasadnienie tego co
  • Odpowiedz
@magicznyfred:
1. n-------i można łatwo porcjować na mniejsze części i chować, duże transporty są przemycane za łapówkę, a wywiady nie interesują się nimi aż tak jak kontrabandą broni, szczególnie w świetle obecnych wydarzeń
2. środki do produkcji bomb wyszkoleni ludzie mogą pozyskać z ogólnie dostępnych materiałów
3. Atak na WTC to zupełnie inna epoka, z zupełnie innymi standardami bezpieczeństwa i technologią. Czasy diametralnie się zmieniły.

Natomiast duże drony wojskowe ważą od
  • Odpowiedz
@Akuzativ94 Słaby z ciebie manipulator chłopcze, nigdzie nie napisałem że to są kosmici, a właściwie coś przeciwnego, ale czego się spodziewać po moderatorze forum o duchach xD
Chciałem się tylko dowiedzieć jaki ciąg myślowy doprowadził u ciebie do twierdzenia że to nie mogą być kosmici, bo kosmici by zgasili światła xD Ale jak widać za wiele oczekiwałem, nie marnuj więcej mojego i swojego czasu. Narazie.
  • Odpowiedz