Aktywne Wpisy

Pieczor +313
K---a! J----i złodzieje, człowiek się napracuje a później przyjdzie taki s---w**yn i zabierze to w kilka minut. Otóż wczoraj wieczorem włamało nam się do domu 2 gruzinów (przypadek?) demolując przy tym szklane drzwi wejściowe i zabierając cenne rzeczy z kilku pokoi. Jak ktokolwiek z okolicy lub z nosem detektywa ma pomysł jak można namierzyć tę chołotę to sowicie to wynagrodzimy.
Dom jednorodzinny położony obok Pabianic (wieś Bychlew). Obok pełno domków jednorodzinnych, jak
Dom jednorodzinny położony obok Pabianic (wieś Bychlew). Obok pełno domków jednorodzinnych, jak

krdewra +164
W końcu! Kilka lat na to czekałem!!!
Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego właściciela.
U mnie pod domem ( ͡° ͜ʖ
Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego właściciela.
U mnie pod domem ( ͡° ͜ʖ
#ufo #uap #usa
źródło: unidentified-drones-sighted-over-u-s-air-base-in-germany-v0-1iu6pq1ntl6e1
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Bujną masz wyobraźnię ( ͡
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale znowu, z całą pewnością to Chińczyk albo Rosjanin, chcąc szpiegować amerykańskie bazy zapomniał wyłączyć w swoich przemycanych w tyłku dronach światełka. I oczywiście najpotężniejsza armia świata nie była w stanie tego wykryć w porę, ani ich zestrzelić. Ośmieszaj się dalej ( ͡
Osobiście nie wiem co to lata ale jak dotąd nie widziałem na tych filmach nic niezwykłego co nie mogłoby być ziemskim dronem, ale Twój argument jest do d--y, mogliby właśnie latać z włączonymi światłami i 9bserwowac jak na to zareagują ludzie i
W samym tylko stanie Nowy Jork w ciągu ostatniego dnia służby otrzymały zgłoszenia o 3 tysiącach takich spotkań, powodując panikę i publiczny apel do władz federalnych ze strony lokalnych kongresmenów. W UK i w Niemczech ataki dronów nieznanego
@Akuzativ94: rozumowanie poprawne, tylko wektor w przeciwną stronę. Zupełnie racjonalne i akceptowalne od dziesięcioleci przez naukowców zjawisko o obecności pozaziemskiej inteligencji próbujesz tłumaczyć absurdalnymi scenariuszami. To nie żółw utrzymuje płaską
Ale co tam jacyś jajogłowi debile z jakiegoś tam top1 uniwerku na świecie. Wykopowi eksperci profesurą z uniwersytetu chłopskiego rozumu rzucą kilka nietrafionych anegdotek i żarcików żeby zagłuszyć swój dysonans poznawczy i wszystko staje się jasne, proste i oczywiste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aleksander_Lewski: przemycić przez porty można wszystko... co udowadniają pojedyncze wpadki kilku ton narkotyków itp. W Czechach na luzie 2 "turystów z rosji" wysadziło fabrykę amunicji. W USA kozojeby wyszkoliły pilotów i przeprowadziły ataki z uderzeniem w Pentagon włącznie. Izraelska
Więc panie ekspercie z forum o ufo (xD), czekam na jakieś uzasadnienie tego co
1. n-------i można łatwo porcjować na mniejsze części i chować, duże transporty są przemycane za łapówkę, a wywiady nie interesują się nimi aż tak jak kontrabandą broni, szczególnie w świetle obecnych wydarzeń
2. środki do produkcji bomb wyszkoleni ludzie mogą pozyskać z ogólnie dostępnych materiałów
3. Atak na WTC to zupełnie inna epoka, z zupełnie innymi standardami bezpieczeństwa i technologią. Czasy diametralnie się zmieniły.
Natomiast duże drony wojskowe ważą od
Chciałem się tylko dowiedzieć jaki ciąg myślowy doprowadził u ciebie do twierdzenia że to nie mogą być kosmici, bo kosmici by zgasili światła xD Ale jak widać za wiele oczekiwałem, nie marnuj więcej mojego i swojego czasu. Narazie.