Wpis z mikrobloga

Nie wiem co się wyprawia w tej ameryczce ale jest to mocno p------e. Część obserwacji wygląda jak typowe ufo/orby, część jak faktycznie jakieś drony ze światełkami ewidentnie ludzkiej produkcji. Ludzie dostają p-------a, patrzą w niebo i nagrywają każdy samolot myśląc, że to dron xD Prawdziwe obserwacje są już totalnie pomieszane z gównianymi filmikami ze wszystkim, co się rusza. Na moje to nie wygląda już na obcych, tylko jakąś zaplanowaną akcję przez kogoś bardzo wysoko z góry albo deep state. Tylko po co? Kiedyś myślałem, że koncepcja fake alien invasion to szurski wymysł, ale teraz już nie jestem taki pewny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#ufo
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Trzeba mieć też świadomość że wygenerowanie fake nagrania ufo jest absurdalnie latwe w dzisiejszych czasach przez rozwoj SI Generalnie całe te nagrania można sobie wsadzić w tylek a ludzie zbyt łatwowiernie wierzą we wszystko na czym pewnie korzystają pewne śmieszki. Jedna wielka sieczka w sferze
  • Odpowiedz
@kanbanos jesli kiedyś wydarzy się jakaś "inwazja" i potem usłyszymy, że aby pokonać "wroga" musimy stworzyć jedno superpaństwo xD to się ludziom oczy otworzą, że zostali wydymani ze sto razy bardziej w porównaniu do kowida. Niemniej oby to była tylko szurska teoria:(
  • Odpowiedz
  • 0
@interpenetrate: nie tylko. Niedawno były nad bazami w UK, teraz obserwacje dziwnych świateł są z całego świata, np. Chiny czy Niemcy. Ale nigdzie w takim natężeniu jak w USA a dokładniej New Jersey. I tam już są nie tylko światła ale ewidentnie jakieś latające pojazdy ze światłami
  • Odpowiedz
@kanbanos jak na moje, to część wojny hybrydowej ruskich i rosji, testowanie obrony powietrznej, puszczają drony i sobie obserwują skąd i jak zareagują. Obiekty pojawiają się nad innymi krajami gdzie stacjonują wojska USA jak rumunia czy niemcy
  • Odpowiedz
@kanbanos: Amerykanie zgubili troche towaru, te drony i światła to zasłona dla tzw. "nuclear sniffer" żeby nisko mogły latać i skanować bez wzbudzania paniki. To nie jest ruska/chińska/irańska prowokacja czy inne UFO bo by ten złom dawno został przemielony.
  • Odpowiedz
@kanbanos: beka bo po tym jak rozwinęła się technologia i większość ludzi ma w kieszeni telefon z dobrym aparatem i kamerą to nagle liczba nagrań ufo, duchów czy innych opętań zmalała do zera. To znaczy ufo to tylko niezidentyfikowany obiekt latający, więc łatwo czasami ustalić co zostało nagrane- balon meteorologiczny, dron, satelita, itp.
  • Odpowiedz
@kanbanos

Ludzie dostają p-------a, patrzą w niebo i nagrywają każdy samolot myśląc, że to dron xD Prawdziwe obserwacje są już totalnie pomieszane z gównianymi filmikami ze wszystkim, co się rusza.

Żeby tylko to, tam już ludzie robią zdjęcia kulom które wiszą na przewodach wysokiego napięcia i reportują to jako UFO....
  • Odpowiedz
@memento_mori nie no na świecie planuje dobro, przyjaźń i miłość. Nie ma wojen, głodu i ubóstwa. Wszystkie rządy robią tak, aby obywatelom żyło się jak najlepiej, w zdrowiu i dostatku.... Wspomniałem powyżej tylko przeczytane teorie, niemniej wiara w ufoludki, mając jakie kolwiek pojęcie o wielkości wszechświata jest absurdem.
  • Odpowiedz