Tak zmienia się nasz lokalny świat. Już stoi stacja ładowania samochodów elektrycznych przy Kauflandzie w Tomaszowie Mazowieckim, w woj. łódzkim. W sumie to już piąta stacja ładowania samochodów elektrycznych w Tomaszowie Mazowieckim, w województwie łódzkim.
Pozostałe to:
1. Plac Kościuszki, główny plac miasta; 2. Lidl przy Mościckiego, wjazd od Nowowiejskiej; 3. Lidl przy ul. Warszawskiej; 3. Stacja EV przy kręgielni automatycznej, przy Arenie Lodowej, przy ul. Strzeleckiej; 4. Aldi przy św. Antoniego.
Tomaszów Mazowiecki w województwie łódzkim ma ok. 58 tysięcy mieszkańców.
Już stoi stacja ładowania samochodów elektrycznych przy Kauflandzie w Tomaszowie Mazowieckim, w woj. łódzkim.
@Poludnik20: Ok, ale co w tym takie wow? Podobne stacje montują przy każdym kauflandzie w całej Polsce. Natomiast ile masz stacji a ilu masz klientów nawet niech 10% ma te elektryczne auta
@Cztero0404: Skoro tak wszędzie to daj zdjęcie od siebie. Tylko nie z sieci. Ale jak cię temat nie interesuje, to ani nikt cię tu nie zapraszał, ani nie trzyma.
nie wiem, zwisa mi to co ty tam będziesz robił, to ty dzwonisz.
@Poludnik20: Czekaj co, to ja dzwonię ponieważ odpowiedziałem na publiczny wpis? XD Niech już ci będzie, tu masz mapę ile tego jest w całej Polsce pod kauflandami.
@Cztero0404: widzialem to, co z tego. U nas jest to 5ta czy 6ta, miasto jest małe, ci co się odzywają, na elektryki zwykle rechoczą, dlatego każda jest cenna.
@Poludnik20: u nas też tego stawiają pod marketami już od dawna. Raz czy dwa widziałem, że ktoś się tam ładuje więc to raczej głównie działanie PR-owe.
u nas też tego stawiają pod marketami już od dawna. Raz czy dwa widziałem, że ktoś się tam ładuje więc to raczej głównie działanie PR-owe.
@Krupier: a nie byłeś „raz czy dwa” tam w ogóle? Poza tym poproszę o zdjęcia. Bo już drugi jesteś który mówi, że stacje EV ma pod blokiem, potem wstawia mapkę z internetu.
@Poludnik20: no niestety przyłączam się do @Cztero0404 i @Krupier Wpis o "stacji" bo dali gdzieś jedną ładowarkę z DC 50 kW, w dodatku pewnie dzieloną na 2.
@PiotrFr: nie wiem czy niestety, chyba się nigdy nie zgadzaliśmy. Próbowałeś mnie kiedyś poniżać też, ze sto razy pisząc że nie mam pojęcia o czymś. Coś takiego. Tutaj w konserwatywnym miasteczku, ale o konserwatyzmie nizin społecznych bynajmniej nie uniwersyteckim, Niemcy stawiają już przyczółek cywilizacji. Będzie mało jedna, postawią druga i trzecia i czwartą.
To jest przede wszystkim bardzo ważny symbol skłaniający do refleksji dla tych ludzi którzy poniżają kasjerki w
@Poludnik20: przecież oni tego nie widzą. Zresztą sam nie zawsze widzę wszystkie ładowarki. A co do betonu. Ostatnio widziałem post na FB z wezwaniem do bojkotu Biedronki i Lidla, bo stawiają ładowarki pod sklepami xD
Bo już drugi jesteś który mówi, że stacje EV ma pod blokiem
@Poludnik20: Nie kłam i nie dodawaj sobie, absolutnie nigdzie nie napisałem o żadnej stacji EV pod blokiem, napisałem co najwyżej iż o 2 w nocy nie będę leciał pod kaufland żeby zrobić zdjęcie ładowarki z oczywistych względów a to jest znaczna różnica. Na przeciętym osiedlu w Polsce przed przeciętnym blokiem to brakuje zwykłych miejsc parkingowych a co dopiero
A co do betonu. Ostatnio widziałem post na FB z wezwaniem do bojkotu Biedronki i Lidla, bo stawiają ładowarki pod sklepami xD
@PiotrFr: Jakiś czas temu kiedy wstąpiłem do biedronki stare dziady w kolejce krzyczały, że za komuny to była wolność bo nie było kas samoobsługowych, więc chyba już mnie nic nie zdziwi.
@Cztero0404: miałeś zdjęcia tutaj wstawić tej niby spod twojego bloku? 2 tygodnie minęły? Czy więcej? Przyznaj że musisz poczekać, aż po jakiś mebel będziesz musiał jechać do większego miasta, przy okazji zrobisz zdjęcie powiesz że to spod twojego bloku. Tak to z wami zwykle jest. Spotyka się was potem na spotkaniach towarzyskich na Orlenie o 4 nad ranem, przyjeżdżacie gratem po zrzutce na paliwo. Nawet pierwszy kiwasz główka, mimo że
miałeś zdjęcia tutaj wstawić tej niby spod twojego bloku?
@Poludnik20: Po pierwsze nie kłam, nie z pod mojego bloku tylko z pod lokalnego kauflandu obok którego jest na przykład urząd skarbowy i urząd miasta. pod który nie będę z@p!d@l!ł o 6 rano żeby zrobić zdjęcie. Po drugie jak sobie kupisz nowego mercedesa to pogadamy.
Po pierwsze nie kłam, nie z pod mojego bloku tylko z pod lokalnego kauflandu obok którego jest na przykład urząd skarbowy i urząd miasta. pod który nie będę z@p!d@l!ł o 6 rano żeby zrobić zdjęcie. Po drugie jak sobie kupisz nowego mercedesa to pogadamy.
@Cztero0404: ale co tu mercedes ma do rzeczy? O stacji EV opowiadałeś wielokrotnie, że to codzienność dla ciebie itd. Czekam więc na zdjęcie. Już dwa tygodnie
Pozostałe to:
1. Plac Kościuszki, główny plac miasta;
2. Lidl przy Mościckiego, wjazd od Nowowiejskiej;
3. Lidl przy ul. Warszawskiej;
3. Stacja EV przy kręgielni automatycznej, przy Arenie Lodowej, przy ul. Strzeleckiej;
4. Aldi przy św. Antoniego.
Tomaszów Mazowiecki w województwie łódzkim ma ok. 58 tysięcy mieszkańców.
Piątek, 13 grudnia 2024 roku.
#samochodyelektryczne #technologia #energetyka #samochody #motoryzacja #tomaszowmazowiecki #lodzkie #polska
źródło: img_20241213_221141
Pobierz@Poludnik20: Ok, ale co w tym takie wow? Podobne stacje montują przy każdym kauflandzie w całej Polsce. Natomiast ile masz stacji a ilu masz klientów nawet niech 10% ma te elektryczne auta
@Poludnik20: I co oczekujesz, że o 2 w nocy będę z@p!d@(L)@ł pod kaufland żeby zdjęcie ładowarki na parkingu zrobić? XD
@Poludnik20: Czekaj co, to ja dzwonię ponieważ odpowiedziałem na publiczny wpis? XD Niech już ci będzie, tu masz mapę ile tego jest w całej Polsce pod kauflandami.
źródło: Opera Zrzut ekranu_2024-12-14_020803_sklep.kaufland.pl
Pobierz@Poludnik20: No i po rozmowie. Miasto 58 tys mieszkańców wcale nie jest małe jak na polskie realia.
@Cztero0404: dobranoc.
@Krupier: a nie byłeś „raz czy dwa” tam w ogóle? Poza tym poproszę o zdjęcia. Bo już drugi jesteś który mówi, że stacje EV ma pod blokiem, potem wstawia mapkę z internetu.
@Cztero0404
Wpis o "stacji" bo dali gdzieś jedną ładowarkę z DC 50 kW, w dodatku pewnie dzieloną na 2.
To jest przede wszystkim bardzo ważny symbol skłaniający do refleksji dla tych ludzi którzy poniżają kasjerki w
Zresztą sam nie zawsze widzę wszystkie ładowarki.
A co do betonu. Ostatnio widziałem post na FB z wezwaniem do bojkotu Biedronki i Lidla, bo stawiają ładowarki pod sklepami xD
@Poludnik20: Nie kłam i nie dodawaj sobie, absolutnie nigdzie nie napisałem o żadnej stacji EV pod blokiem, napisałem co najwyżej iż o 2 w nocy nie będę leciał pod kaufland żeby zrobić zdjęcie ładowarki z oczywistych względów a to jest znaczna różnica. Na przeciętym osiedlu w Polsce przed przeciętnym blokiem to brakuje zwykłych miejsc parkingowych a co dopiero
@PiotrFr: Jakiś czas temu kiedy wstąpiłem do biedronki stare dziady w kolejce krzyczały, że za komuny to była wolność bo nie było kas samoobsługowych, więc chyba już mnie nic nie zdziwi.
Nawet pierwszy kiwasz główka, mimo że
@Poludnik20: Po pierwsze nie kłam, nie z pod mojego bloku tylko z pod lokalnego kauflandu obok którego jest na przykład urząd skarbowy i urząd miasta. pod który nie będę z@p!d@l!ł o 6 rano żeby zrobić zdjęcie. Po drugie jak sobie kupisz nowego mercedesa to pogadamy.
@Cztero0404: ale co tu mercedes ma do rzeczy? O stacji EV opowiadałeś wielokrotnie, że to codzienność dla ciebie itd. Czekam więc na zdjęcie. Już dwa tygodnie