Wpis z mikrobloga

Skłaniam się ku takiej hipotezie. Jest to technologia USA - stąd to głównie tam pojawiają się owe "drony", mają światła itd. zgodnie z wymogami prawa. Ma to być demonstracja siły m.in. w odpowiedzi na ruską rakietę Oriesznik. Coś jak b---a atomowa ale w nowym wydaniu - powinno to odstraszyć Rosjan/Chińczyków przed przekroczeniem pewnych progów na Ukrainie/Tajwanie. Być może ta technologia ma elementy pozyskane w crash retrieval programme, ale co do zasady konstruktorem jest Lockheed/Boeing. #uap #ufo #drony
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JustMightBe: Wiesz, nadal nie jestem przekonany w 100%, niemniej szukam w miarę prostego wytłumaczenia. Oczywiście innym prostym wytłumaczeniem jest NHI (co do której istnienia jestem pewien)... Tylko nie wiem na ile ufać nagraniom na których widać różnej kształty tych dronów, metamorfozy orb->dron itd.
  • Odpowiedz
@fizykWysokichEnergii to czerwone swiatło migające ewidentnie wskazuje na coś co ma związek z lotnictwem.
"sygnalizacyjna wskazuje, że silniki samolotu działają, ostrzegając załogę naziemną. Podobnie światła lądowania włączone podczas lotu sygnalizują, że samolot się obniża."
  • Odpowiedz