Aktywne Wpisy

Mireczki ile macie km do pracy? Zmieniam prace, jeździłem do poprzedniej 20 km w jedną stronę, teraz będę mial około 32 km od domu do siedziby, w jedną stronę. Autko w dieslu pali mi kolo 5l, czasem kolo 4 na 100km, nie zbankrutuje na paliwo? Niestety musialem juz zmienic prace dla komfortu psychicznego a nic blizej nie bylo, zero odpowiedzi na wyslane cv. Jak myślicie te ponad 30km to sporo czy do

Puchacz93 +121
#sebcel Skin do Minecraft
Tylko dla członków ElitaExpertPro+
Tylko dla członków ElitaExpertPro+

źródło: 1000003145
Pobierz
https://wykop.pl/link/7608333/niespodzianka-przy-szczatkach-radzieckich-zolnierzy-galeria
Ekipa z POMOST-u prowadziła prace terenowe w Lubnowie woj. dolnośląskie. Celem ich badań było odnalezienie szczątków dwóch lotników, którzy z przekazu mieszkańców zginęli w 1945 r. Przy szczątkach odkryto b--ń i amunicję.
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - komentując ten post, bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#bron #militaria #iiwojnaswiatowa #detektorysci #wykrywaczmetalu #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #drugawojnaswiatowa #2wojnaswiatowa #rosja #poszukiwacze #archeologia #artefaktnadzis #zabytki #wojsko #wojna #qualitycontent #lotnictwo
źródło: Dwa-pistolety-TT-33-1
Pobierz