Aktywne Wpisy

Jailer +355
Krótka piłka - do rozdania mam Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na Steam. Losowanie jutro o 21.
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance

źródło: image
Pobierz
Sakad +52
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Numer 13, w piątek trzynastego, sponsoruje płyta trochę, nomen omen, pechowa (aż szkoda, że nie
ukazała się tydzień wcześniej). Gdyby została nagrana przez kogoś innego, zyskałaby większe uznanie,
dlatego, że dużo rzeczy się zgadza. Jest ładnie, jest miło, jest sympatycznie. Nie psuje się tego mrokiem,
którego na co dzień mamy wystarczająco.
Przeciętny fan danego zespołu, zwłaszcza definiującego pewne rzeczy, a takie jest Deafheaven, na takie wolty patrzy z reguły nieprzychylnie i zamiast pochylić się nad czymś naprawdę przyjemnym, rusza z
krucjatą. W tym przypadku absolutnie niepotrzebnie
#nothingbutdreampopdecember #shoegaze #dreampop