Aktywne Wpisy

powodzenia +14
czy mam rację nie chcąc zapłacić fachowcowi za tak położoną tapetę? przez te szpary widać gdzie był pasek tapety klejony.
#remontujzwykopem
#remontujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Minieri +205
Siemka mireczki, sprawa jest. Dzieciaki z Juventus Academy z Piekar Śląskich rocznik 2015 (U-10) marzą o tym żeby jechać na MŚ akademii Juventusu do Turynu i potrzebują w spełnieniu tego marzenia naszej pomocy. Ja wsparłem tę inicjatywę niewielką kwotą i bardzo was proszę o to samo, lub w miarę możliwości o więcej :) Szczególna prośba oczywiście do kolegów Juventinich #juventus :)
Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie
Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie

źródło: 99a8366499f39e735e696071de3f9df9
Pobierz
#pokapake
Światłość! Mój wykopakowy Mikołaj @Himiodzio napracował się i zrobił super pakę! A w środku znalazłem min.:
Książkę o kosmosie - sztos, będzie czytane
Kwiat LEGO! Super pomysł, będziemy składać całą rodziną, a później postawie na moim biurku,
Piwko spróbuję już nie długo, pewnie na sylwestra,
Planszówki - będzie grane na pewno!
Zaślepki do PS5 już zamontowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Słodycze, swoją drogą mega smaczne te daimy :D
Podsumowując, paczka bardzo udana i sprawiła mi wiele radości. Widać napracowanie zwłaszcza ze światełkami!
Dzięki wielkie jeszcze raz!
Do zobaczenia za rok #wykopaka
źródło: IMG_20241211_201003
Pobierzźródło: IMG_20241211_202521
PobierzAle jednak nie taki obibok z niego huehuehue
Bardzo się cieszę, że udało się trafić i aż dziw jestem, że te laski wytrzymały całość i nie ułamały się :D.
Daj znać jak będzie wyglądał kwiat po złożeniu i jak oceniasz piwko w momencie nadejścia czasu :).
Wesołych świąt! :)
Co do światełek, to kilka wersji robiłem i wygrała wersja taśmowa, za rok postaram się to już jakoś zamaskować ( ͡° ͜ʖ ͡°)