Aktywne Wpisy
daeun +80
#rozdajo jakiego na wykopie jeszcze nie było. Mam luźne 1,5mln złotych i z checią pomogę odmienić życie kilku z was.(。◕‿‿◕。)
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci
WielkiNos +747
Polecam zobaczyć ten skowyt silnych i niezależnych kobiet pod filmem, na którym ta oto sympatyczna pani pokazuje jakie smaczne jedzenie przygotowała dla swojego męża do pracy.
Okazuje się, że: "każdy ma prawo żyć jak chce pod warunkiem, że nikomu nie wyrządza krzywdy" kończy się kiedy kobieta postanawia zrobić coś miłego dla własnego faceta. Dla współczesnych wyzwolonych kobiet nie ma większego triggera.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takaprawda
Okazuje się, że: "każdy ma prawo żyć jak chce pod warunkiem, że nikomu nie wyrządza krzywdy" kończy się kiedy kobieta postanawia zrobić coś miłego dla własnego faceta. Dla współczesnych wyzwolonych kobiet nie ma większego triggera.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takaprawda
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link