Mirki, mam problem. Kupiłam bilety na wydarzenie na żywo przez stronę superticket.pl, a w międzyczasie wyczyściło mi całego maila, biletów oczywiście nie pobrałam (╯︵╰,) Wydarzenie odbywa się jutro, a infolinia pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach od 10.00 do 16.00, czy jest jakaś szansa na odzyskanie biletów? Znalazł się ktoś w podobnej sytuacji? #pomocy #bilety #kiciochpyta #standup
@tomilipin superticket.pl wysłali mi bilety ponownie (ʘ‿ʘ) infolinia działa tylko od poniedziałku do piątku od 10.00 do 16.00, a na prośbę mailową odpowiedzieli naprawdę szybko
@dont_fucking_ignore_me Nie spodziewałem się tak pozytywnego zakończenia. Prawdę mówiąc, jak zobaczyłem tag standup to miałem nadzieję, że ostatecznie nie pójdziesz. Los mógłby Cię uchronić przed tego typu "rozrywką". A jednak... ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@tomilipin xD Jak na razie 2 razy byłam na takim wydarzeniu, przy czym to festiwal, więc występuje tam kilku komików, a każdy z nich ma niewiele czasu na scenie. Nie bawiłam się wyśmienicie, ale było dość fajnie ʕ•ᴥ•ʔ
#pomocy #bilety #kiciochpyta #standup
Tak samo z siebie? Przyznaj się, co zrobiłaś ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jak na razie 2 razy byłam na takim wydarzeniu, przy czym to festiwal, więc występuje tam kilku komików, a każdy z nich ma niewiele czasu na scenie. Nie bawiłam się wyśmienicie, ale było dość fajnie ʕ•ᴥ•ʔ