Wpis z mikrobloga

Możemy nie lubić Ostatniego Pokolenia ale zbaitowanie kolejny raz Stanowskiego jak małe dziecko należy im się się szacunek!

Koleś myślał, że nagra tani populistyczny ściek dla Mariuszy a stoi sam w mrozie na środku ulicy xD

#kanalzero #polityka #stanowski #ostatniepokolenie
pawelczixd - Możemy nie lubić Ostatniego Pokolenia ale zbaitowanie kolejny raz Stanow...

źródło: image_picker_E98D2595-8EC7-479C-AFF9-E21E10AF3179-5316-00000181404E58AB

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawelczixd pierwszy fikołek w tym temacie dzisiejszego dnia. Moje gratulacje.

Przypominam że to był najpotężniejszy protest ostatniego pokolenia w historii ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@pawelczixd jak organizacja zajmująca się zawodowo blokowaniem ulic ogłasza że 13 grudnia o godzinie 17 zorganizuje największy protest w swojej historii to mówi poważnie a że uja z tego wyszło bo udało się im zablokować tylko ścieżkę rowerową to już inna sprawa. Tutaj żadne fikołki nie pomogą bo zwyczajnie dali d--y ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 1
@Afrobiker no to może wytłumaczę ci jako osoba która miała okazję raz widzieć z bliska ich działania i działania służb w tym temacie. Otóż oni dość mocno rzucają się w oczy przed protestem - idąc w grupach w konkretnym wyglądzie. Policja w centrum Warszawy jest na każdym rogu więc bardzo szybko ich zauważają. Dzieciaki z Ostatniego Pokolenia z policją nie walczą - nie stawiają oporu po prostu dają się usunąć z
  • Odpowiedz
@pawelczixd osiągnęli to samo co zwykle czyli rosnącą z każdą kolejną akcją pogardą. Skończy się to delegalizacją jak na zachodzie i będzie spokój. Mam nadzieję że będą tak protestować codziennie do końca roku bo chcę przywitać nowy 2025 rok z myślą że ostatnie pokolenie jest już tylko historią.
  • Odpowiedz