Aktywne Wpisy
lowcapierdow +743
mogadishu +1
Facet ponad pół roku o mnie zabiegał, ale ja wtedy byłam w związku. Od miesiąca jesteśmy blisko, z mojej strony zaczęły rozwijać się uczucia, a on z dnia na dzień mówi mi, że jego uczucia do mnie wygasły. O co tu chodzi? Nie potrafię się pozbierać, ciągle płaczę i nie umiem zrozumieć co się o------o #depresja #zwiazki
#kanalzero #stanowski
A chinczycy to juz w ogóle zaklamują wszystko
@Afrobiker Bo to argument prawicowców. Aby mówić, że Chiny nic nie robią i nie przejmują się ociepleniem klimatu. Więc Polacy nie powinni nic robić w sprawie ocieplenia.
@Afrobiker: Bo taka interpretacja to tobie pasuje. A i tak jest bzdurą. A oni będą twierdzić na odwrót. "Europejczycy emitowali od 1850 roku. My od 1950. To my będziemy emitować 100 lat dłużej od momentu w którym Europejczycy skończą swoje emisje.
Ty powiesz swoje, a oni ci powiedzą to. I jak niby będziesz z nimi negocjował.
Wszyscy muszą zejść z emisją do zera.
No oczywiście że nie będzie, jak głupie Bolaki będą robić to co robiły do tej pory. Zamiast opłaty emisyjne przeznaczyć na budowę nieemisyjnych
https://en.wikipedia.org/wiki/File:2000-_New_coal-fired_power_capacity_-_Global_Energy_Monitor.svg
@niepisowski: rząd europejski też lubi manipulować emisjami posiadając fabryki w chinach i przypisując europejskie emisje chińczykom.