Aktywne Wpisy

rukh +7
źródło: temp_file6042004186199315948
Pobierz
DrN_25 +123
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz

Czas pędzi nieubłaganie i nieuchronnie zbliżamy się do końca terminu przygotowywania i weryfikacji paczek. Termin na weryfikację mija już jutro (23:59:59)!
Jeśli jeszcze nie dokonaliście weryfikacji, to jest ostatni moment, żeby przejść ją względnie spokojnie. Mimo naszych starań, tegoroczne weryfikacje zdają się być bardziej czasochłonne niż w ubiegłych latach, przez co czas oczekiwania jest wyraźnie dłuższy. Pamiętajcie, że zgłoszenia wysyłane na ostatnią chwilę będą weryfikowane na takich samych zasadach, jak wszystkie inne - nie ma taryfy ulgowej.
Jeśli chcecie, żeby weryfikacja przeszła możliwie jak najszybciej, a dodatkowo chcielibyście ułatwić nam nieco pracę, przypominamy kilka najważniejszych wskazówek dotyczących zgłoszenia:
- zadbaj o to, żeby wszystkie elementy paczki były widoczne na zdjęciu, nieprzysłonięte niczym
- nie musisz pokazywać całego listu/wiadomości do odbiorcy, ale do weryfikacji przyda nam się cała lewa krawędź tekstu
- w informacjach do weryfikatorów opisz co zawiera paczka. Przydatne będą też ceny, ewentualne linki do sklepów online oraz opis, z czego wynika personalizacja (w formułach Plus/Gold). Im lepszy opis, tym prościej nam podjąć decyzję.
Więcej informacji upraszczających i przyspieszających weryfikację znajdziecie w tym wpisie
Przypominamy również o konkursie, który organizuje dla Was @Kwasny_konfident z Gusto! Żeby mieć szansę na 5kg żelek, wystarczy wpis na #pokapake. Każdy wpis to szansa zarówno. Szczegóły znajdziecie w tym wpisie.
Czekacie jeszcze na weryfikację swoich odbiorców lub nadawców?
#wykopaka
źródło: 0d0ca0b64aa0464a
PobierzO, to przy okazji tak dla pewności:
Przy braku konkretnego elementu przy ponownej weryfikacji oczywiście załączamy uaktualnione zdjęcie.
Natomiast czy w opisie wystarczy wtedy tylko krótka wspominka co dodano, czy lepiej powtórzyć całość opisu?
@Aramil: wystarczy notka co zmieniono, tako rzecze wykopaka
Schlebia mi, że takim jestem dla was szczególnym przypadkiem ale 24h? ¯_(ツ)_/¯