Aktywne Wpisy
ponsulek +837
Z cyklu: kobiety i ich niezawodna intuicja. PS A "Dejwid" nieźle shackował system xdd
#logikarozowychpaskow #p0lka #tinder #badoo
#logikarozowychpaskow #p0lka #tinder #badoo
rysiekryszard +13
Mirki, jestem p------y czy mam zdrowe podejście? Mirek tutaj wrzucił info, że kupił sobie auto Porsche Cayenne Coupe za 600 tys. zł. Ja uważam, że na takie zabawki nie powinno się przeznaczać więcej niż 5 % majątku. Dodajmy do tego fakt, że mając takie auto trzeba mieć gruby portfel czyli móc go opłacić / ubezpiecznie, mieć poduszkę w razie jakichś awarii, droższa jest benzyna w sensie więcej pali itd. Dajmy na to
P.S. Grałem w HoMM 3 jako Katarzyna, czy w MK jako Sonya Blade i jakoś mi nie przeszkadzało.
@Alkoneser: chodzi o tą ze zdjęcia? to jest dla ciebie 40 letnia menelica?
A na którym ujęciu ona wygląda dobrze? Ja sam mam 36 lat, mam sporo koleżanek w wieku 40+ i one wyglądają dużo bardziej korzystnie. A to niby jest Ciri, która ma w sobie krew pięknej Calanthe (i ma być do niej podobna) oraz była szkolona przez czarodziejki, które miały fioła na punkcie młodego wyglądu. Serio Wam
@Alkoneser: Na tym
@Alkoneser: w którym miejscu? ja chciałem dopytać bo dla mnie na tamtym screenie wygląda ładnie, nawet bym nie powiedział że ma więcej niz 30 lat. Nie wiem może jestem ślepy.
@Alkoneser: bo nawet w książce było napisane, że Ciri nie była ładna. Dopiero w grach ją "odczarowali" i zrobili z niej badass laseczkę (tylko lateksu brakuje).
Mi jej twarz nie przeszkadza. Wygląda jak 35+ Grażyna.
Uwielbiam to robić ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@Alkoneser: ale co?
Jak dla mnie to ona po prostu wygląda brzydko i tyle. Wiem, że w książce Yenefer ją nazywała "brzydulą", ale opisy z perspektywy innych postaci temu zaprzeczały. Lubię czasem potrollować i popatrzeć jak ludzie się kłócą nad