Wpis z mikrobloga

@Krs90: no ja w sumie nie mam nic przeciwko grania kobietą - ale dlaczego ona musi wyglądać jak typowa Karen z Walmartu? Zwłaszcza, że w książce Calanthe - pomimo zaawansowanego wieku - dalej zachwycała wyglądem, a niby Ciri ma być do niej podobna. Tymczasem dostajemy jakąś 40-letnią menelicę.

P.S. Grałem w HoMM 3 jako Katarzyna, czy w MK jako Sonya Blade i jakoś mi nie przeszkadzało.
  • Odpowiedz
@ziele_angielskie: @jozef-dzierzynski i jest zesranko ( ͡° ͜ʖ ͡°).

A na którym ujęciu ona wygląda dobrze? Ja sam mam 36 lat, mam sporo koleżanek w wieku 40+ i one wyglądają dużo bardziej korzystnie. A to niby jest Ciri, która ma w sobie krew pięknej Calanthe (i ma być do niej podobna) oraz była szkolona przez czarodziejki, które miały fioła na punkcie młodego wyglądu. Serio Wam
  • Odpowiedz
ale dlaczego ona musi wyglądać jak typowa Karen z Walmartu?

@Alkoneser: bo nawet w książce było napisane, że Ciri nie była ładna. Dopiero w grach ją "odczarowali" i zrobili z niej badass laseczkę (tylko lateksu brakuje).
Mi jej twarz nie przeszkadza. Wygląda jak 35+ Grażyna.
  • Odpowiedz
@jozef-dzierzynski: @RudyZibi Ja jestem dinozaurem internetu i od dawna wiem, że wystarczy wrzucić trochę "węgla" do jednej czy drugiej strony żeby rozpętać bezsensowną dyskusję ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Jak dla mnie to ona po prostu wygląda brzydko i tyle. Wiem, że w książce Yenefer ją nazywała "brzydulą", ale opisy z perspektywy innych postaci temu zaprzeczały. Lubię czasem potrollować i popatrzeć jak ludzie się kłócą nad
  • Odpowiedz
@Alkoneser: Kobieta która nawala się z potworami i ciągle obrywa potężne ciosy ma wyglądać jak top 2% z onlyfansa? Takie rzeczy tylko w azjatyckich produkcjach.
  • Odpowiedz