Aktywne Wpisy
hadrian3 +15
Zdrówko, kilka godzin temu urodziła mi się córa. Siedzę i słucham sobie Amenry, wiem że życie od tej pory nie będzie takie samo, będę mógł spojrzeć na wszystko od nowa, a do tego pewnie odkryć ile miałem wcześniej wolnego czasu :D
Nie bądźcie jednymi z tych ludzi, którym polityka odebrała rozum i są gotowi niszczyć życie niewinnego człowieka, aby uderzyć w nielubianą przez siebie partię.
#falszywegwalty #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #gwalt #prawo #4konserwy #polityka
@sildenafil: oj daj spokój, przecież kobiety nie kłamią, a obecny rząd zaraz wprowadzi domniemanie winy w sprawach o g---t, żebyś nie zadawał niewygodnych pytań.
Oni już i tak mają trudne życie, bo ceny mleka sojowego w hurcie spadły w ciągu ostatnich dwóch lat o 50% wracając
Sorry, ale ty robisz czarny PR mężczyznom na tej stronie często. Nawet jeżeli masz rację zawsze, to sama ta korelacja o
Tak czy inaczej, warto przypomnieć, że poprzednia ekipa rządząca ma jak na razie chyba rekord w dyskryminującym mężczyzn prawie. Krótko po objęciu władzy wprowadzili (cofnęli zmiany KO+PSL) nierówny wiek emerytalny, co jest chyba najbardziej oczywistym przykładem tej dyskryminacji, obok wojska.
@Rv0000: Nie sposób definitywnie stwierdzić jego intecji, ale jestem
@Bestia_z_Jellystone: Obserwowanie projekcji prawicy to moje ulubione zajęcie. Tak, rząd zaraz to zrobi, wspólnie z masonami