Aktywne Wpisy
GrubyJoshi +4
Siemka,
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
saintie +25
sama siebie bym wyru……..
Sprawa zgłaszana przez ten cały czas do ASO, do Toyota Polska, na forach - wszyscy zlewka - nie ma części i tyle. Nawet żadnych zamienników nie było, bo takie opcje też rozważaliśmy z klientem. Próbowaliśmy zrobić z tego całkę, bo przecież leasing klient płaci, polisę opłacił, a auta nie ma i nikt nawet nie podawał terminu naprawy i czy w ogóle będzie ona zrobiona. TU oczywiście odmówiło stwierdzenia całki i powiedziało, że jak naprawa to naprawa, ale oni nie mają jakiś terminów kiedy robią z tego całkę. Całe szczęście że udało się to zastępcze auto załatwić. Wartość szkody? 26.603 PLN
A teraz po odbiorze wyskoczył check engine ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja
#motoleasing
#samochody