Wpis z mikrobloga

@JaTobieTyMi: Zdaje się tylko na niektórych instrumentach CFD jak US100, US500. Poza tym to nie. Jest "wolumen (tickowy)" który chyba zlicza ile razy się cena zmieniła w danym okresie XD
  • Odpowiedz
@micomak: xtb to cfd bucket shop który swoją dostępnością zachęca zaczynających na giełdzie, wykorzystujący ich niewiedze wyciskający z nich hajs na zawyżonych spreadach, oskarżany kilkukrotnie o manipulacje i polowanie na Stop Lossy, co udowodnione doprowadzało do ciągania ich po sądach i wypłacanych odszkodowań. Najwyrazniej i tak sie opłacało bo kolejnych pokoleń frajerów nie brak. jak bedziesz mial kiedys sprawe z oszustami z jakiekolwiek cfd to cie oświeci ile warte są
  • Odpowiedz
@POTEZNY_spekulator

weź ty może poczytaj zanim zaczniesz pluć . tylko zrób to dokładnie

generalnie dewiacje stosowali wszyscy którzy udostępniali swoje usługi na meta traderze w latach za które #xtb dostało karę , a #xtb nawet przestał stosować rok wcześniej niż weszła zmiana zabraniająca
  • Odpowiedz
@micomak: Opisujesz sytacje gdzie xtb dostalo 10 mln kary za dymanie klientow ale to spoko bo kazdy cfd tak robił albo robi XDDD
dobra trzymaj sobie te swoje akcje czy inne u swojego szczura. Widac ze szczekasz najwiecej tu po forum jak ktos obraża twojego pracodawce, kto normalny robilby takie fikolki xD
  • Odpowiedz
@POTEZNY_spekulator: ty choćby robisz większe fikołki , pisząc że to mój pracodawca , bo nie wiem na jakiej zasadzie doszedłeś do takiego wniosku . pokaz mi choćby gdzie promuje jakiegokolwiek brokera , dom maklerski czy polecam .

xddd

napisałem ci i pisze ponownie , że niemal każdy broker i nie tylko cfd czy banki ( które przeciez nie sa żadnymi bokerami ) płaciły w przeszłości kary za manipulacje w tym
  • Odpowiedz
generalnie dewiacje stosowali wszyscy którzy udostępniali swoje usługi na meta traderze w latach za które #xtb dostało karę , a #xtb nawet przestał stosować rok wcześniej niż weszła zmiana zabraniająca

@micomak: A skąd masz taką wiedzę, że wszyscy stosowali? Jak na razie słyszałem, że za to został ukarany FXCM (prawie zbankrutowali) oraz XTB. Wiadomo, że w tamtych czasach była masa brokerów-krzaków z włączonym virtual dealerem ale
  • Odpowiedz
@wlodzimierz-liszajec: przeczytałeś mój wcześniejszy post , gdzie wklejałem linki ? jakbys dokładnie przeczytał , to byś nie zawracał mi gitary , bo tam masz wszystko logicznie i jasno wyjasnione na większość rzeczy które pytasz .

https://wykop.pl/wpis/79355671/gielda-czy-da-sie-na-xtb-podejrzec-volume#276783611

sprawa z dewiacją za którą polski broker zapłacił karę dotyczy 2014 roku , a sprawdz może sobie od kiedy ib jest dostępny w polsce .
nie ma brokerów idealnych i każdy powinien sobie wybrać
@micomak 0
@POTEZNY_spekulator

weź ty może poczytaj zanim zaczniesz pluć . tylko zrób to dokładnie

• Odpowiedz
@wlodzimierz-liszajec: przeczytałeś mój wcześniejszy post , gdzie wklejałem linki ? jakbys dokładnie przeczytał , to byś nie zawracał mi gitary , bo tam masz wszystko logicznie i jasno wyjasnione na większość rzeczy które pytasz .

@micomak: Pierwszy jest za paywall (nie zamierzam płacić), drugi natomiast jest zamieszczony na portalu FxMag, który ma konflikt interesów (ich sponsorem jest XTB, więc nie będę traktował ich artykułów o XTB jako obiektywnych)
  • Odpowiedz