Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +81
Mikołaju… napisałem ze chodzę na siłownię i rozumiem że stąd skyry (niby jest zimno na dworze, ale trochę ryzykowne wysyłać nabiał…), kreatyna i białko ale no wybacz otwarta paczka bo “kupiłem niedawno, paczka tylko otwarta na spróbowanie, ale mi smak nie podszedł i nie ma co marnować” to dla mnie żadne wytłumaczenie… napisałem też że lubię dobre w----y a tym to co najwyżej rury mogę przeczyścić… przysmaki dla kota spoko, może powinienem

źródło: IMG_6103
Pobierz
sciana +301

- Sram na chodniku, bo miasto nie zapewniło szaletów
- No musiałem nasrać na tym trawniku, bo do szaletu jest daleko, przecież nie będę chodził taki kawał
- Nie będę srać w szalecie, bo trzeba za nie płacić, a ja już płacę podatki, kiedy kupuję papier toaletowy
- Wiem, że tu nie wolno srać, ale tylko szybko małego klocka postawię
- Od 20 lat wszyscy tu srają. Co, nagle przeszkadza?
- No co wam g---o przeszkadza, przecież da się przejść
- Co, zazdrościsz, że mnie stać i się najadłem, a teraz mam czym srać?
@AgentGRU: na zachodzie Polski, ale tutaj same przesiedleńce z terenów wschodnich II RP, więc w sumie jak w Rosji.
Dokładnie jak z parkowaniem, bo przejść 5 - 10 minut to jest zbyt wielki wyczyn jak się jest burakiem.
Jak pisałem wyżej, kobiety też
biegnąca gęś.jpg
@Zgrywajac_twardziela: Tak, niech miasto nastawia toalet jak żabek, to rozwiąże problem... co 100 metrów będzie ok?
Sprawdzamy, przykład z artykułu (Świdnicka 9 -> KFC) i okazuje się, że chyba nie do końca.
Wiesz co? W sumie to b--ń sobie dalej tych "parkujących inaczej" i zwalaj na infrastrukturę, ja sobie przeczytam
źródło: Screenshot 2024-12-13 at 12.02.29
PobierzHiperbola zupełnie niepotrzebna, bo wystarczy żeby było ich tyle co jeszcze niedawno, no i żeby w miejscach nieco bardziej "imprezowych" były czynne całą dobę, a do tego były darmowe, bo dla sporej części osób płacenie jest blokadą psychologiczną, plus większość osób już nie korzysta z gotówki, a w kiblu płatności kartą to rzadkość ¯\(ツ)/¯
źródło: srouston
PobierzTego typu twórczości zwyczajnie nie lubię, bo bazuje ona to na coraz większym eskalowaniu konfliktu,
@Zgrywajac_twardziela: czasem tez tak jest i w---------a sie tymi samochodami na chodniki. wiadomo, dla kierowcy p--------a sytuacja ze nie ma gdzie stanac, ale jak wiedzial gdzie kupuje mieszkanie to wiedzial gdzie sa miejsca parkingowe i ze bedzie musial sie gimnastykowac. a jak nie wiedzial to trudno, mnie jako pieszego ktory chce przejsc po niezastawionym
Z tą jedną drobną różnicą, że parkowanie to nie jest potrzeba fizjologiczna.
Jazda do pracy też nie, zostańmy wszyscy bezrobotnymi byleby nie było niepoprawnie zaparkowanych aut xD
@Zgrywajac_twardziela: z tym ze to co on robi jest skrajnie nieodpowiedzialne, niebezpieczne i egoistyczne. ja go nie w------m tym ze chodze po chodniku, mam do tego prawo. on prawa parkowac tam nie ma. do tego co roku w polsce NA CHODNIKACH wlasnie przez takich pajacow ginie kilkanascie osob pod kolami samochodow. w 2023 to byly