Aktywne Wpisy

LM317K +54
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

#primemma Wy nie rozumiecie. Walki i tak nie będzie - NIE BĘDZIE. A jak wejdziecie w świat dorosłych to zrozumiecie, że są momenty kiedy ktoś decyduje za Was. Bez względu na to czego chcecie.
Dobranoc i możecie mnie hejtować.
Napisałam teraz, żeby nie było, że prima aprilis.
Dobranoc i możecie mnie hejtować.
Napisałam teraz, żeby nie było, że prima aprilis.

ale ludzie tak robią, rano wyjeżdżam sobie, patrzę i mam nasrane pod płotem, wszędzie chusteczki porozrzucane z gównem.
Nie wspominając o sraniu psami gdzie popadnie.
Podsumowując ludzie srają tak jak parkują.
Komentarz usunięty przez autora
@tumiwisizm: gdzie ty mieszkasz? W rosji?
@Zgrywajac_twardziela: Taaa... I to jest wina braku publicznych kibli xD
Owszem, zgadzam się, natomiast wyłączając absolutne menelstwo nie zdarzyło mi się widzieć kobiety, która szcza pod siebie jak pies na spacerze... to akurat domena mężczyzn jest.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zgrywajac_twardziela: Chciałbym po prostu wiedzieć, na jakiej podstawie sądzisz że problem obszczanych klatek jest teraz większy. Cokolwiek na poparcie tej tezy? Jakaś ankieta czy coś?
Moim zdaniem jest pod tym względem lepiej niż było, więc kto ma