Aktywne Wpisy

Widzicie mirasy, wystarczy napisać do szanownego pana dewelopera i on chętnie udzieli wszelkich informacji, ja nie wiem naprawdę, o co wam chodzi z tą jawnością cen - po prostu jesteście leniwi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: fgsdgsdhdha
Pobierz
dawid199033 +10
Panowie czy to zakwasy...? Nie mogę sgiąć obu rąk ..każdy ruch dłonią to masakra jaki ból ...troche ciezarków podnosiłem i myśle czy to zakwasy czy może coś wiecej#siłownia

źródło: temp_file8192648189537169349
Pobierz
https://wykop.pl/link/7607559/artefakty-z-obozu-zaglady-czyli-niemi-swiadkowie-dokonan-niemcow-galeria
Drzwi z mobilnego krematorium, nieśmiertelnik żołnierza broniącego bunkier Hitlera i wiele innych odkryć to tylko część dorobku jaki w ostatnim czasie odkryło Stowarzyszenie Historyczno Eksploracyjne „Salla”. Uznałem że warto Was z nimi zaznajomić, gdyż kryje się za nimi kawał historii…
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - komentując ten post, bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#historia #detektorysci #wykrywaczmetalu #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #iiwojnaswiatowa #drugawojnaswiatowa #2wojnaswiatowa #niemcy #poszukiwacze #archeologia #artefaktnadzis #zabytki #muzeum #obozykoncentracyjne #wojsko #wojna #qualitycontent
źródło: poszukiwania-oboz-Stuthof
Pobierz