Wpis z mikrobloga

@gniazdownick: To niech pisze przed obiadem a nie podczas whiskacza

Nie jestem na jego miejscu bo znam umiar i może bezczelność była w latach 90 pożądana cechą ale w dzisiejszych czasach koleś psuje opinię branży i sobie.

Budimex, Skanska, Porr, Strabag itp jakoś umieją się z państwem dogadać
  • Odpowiedz
@Kolanka:

zastanawiałem co tak śmierdzi

W ogóle mnie to nie dziwi, wiadomo że ze słabym IQ i zdolnościami społecznymi idzie w parze też zaniedbanie w higienie.
Śmierdź dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gniazdownick:

Tak, jestem anonimowy bo średnio chce mi się biegać po sądach bo ktoś postanowi dać mi SLAPa a paradoksalnie dzięki bk0 czy bk2 mam miejsce pracy bo pracuje w handlu w branży budowlanej xD

Po prostu masz ból d--y i cieszy mnie to że moje i innych działania mają jakiś efekt.
  • Odpowiedz
  • 11
@gniazdownick jeżeli na bramce byłeś równie skuteczny co w swoich ripostach to wcale się nie dziwię, że nie wyszło ci nawet w klubach w których udziałowcem był twój stary i na siłę próbował zrobić z ciebie piłkarza xD
  • Odpowiedz
Po prostu masz ból d--y i cieszy mnie to że moje i innych działania mają jakiś efekt.

@Satan_Was_a_Babyboomer: to co nazywasz "bólem d--y" jest z mojej strony mieszanką obrzydzenia przemieszanego ze skrajną pogardą. Przez obserwację zachowania spadkowiczów nauczyłem się postrzegać ich jak coś nie zasługującego nawet na gram szacunku. Kiedyś myślałem, że Józio Wojciechowski to cham i burak, po przyjrzeniu się wykopkom doszedłem do wniosku, że ma bardzo słuszne podejście
  • Odpowiedz
@systemluster: jeżeli masz takie aspiracje życiowe żeby ktoś ci poświęcił chwilę uwagi i zauważył w ogóle twoje istnienie, to rzeczywiście możesz sobie odnotować sukces życiowy xD Jeżeli chodzi o wpływ na ceny nieruchomości i rynek - to już nic z tego.
  • Odpowiedz
Jeżeli chodzi o wpływ na ceny nieruchomości i rynek

@gniazdownick: ceny rosły dzięki kredytowi 0%, wścipskie dzieciaki z X zainteresowały tematem dziennikarzy i później polityków, nie ma kredytu 0% już przez rok, Pędzel się wściekł (i gniazdownick najwyraźniej też xD)

Wcale nie ma to wpływu na rynek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@systemluster: interesuj się raczej tym ilu ludzi wyroochałeś w 2020r drąc mordę pod każdym znaleziskiem żeby czekać bo zaraz spadki. Nawet odpisywanie ci glisto powoduje we mnie odruch wymiotny więc to by było na tyle
  • Odpowiedz