@Satan_Was_a_Babyboomer: między innymi dlatego nie jesteś na jego miejscu. I traktujesz jako walkę na śmierć i życie coś co on traktuje jako chwilę pomiędzy obiadem a wieczornym whiskaczem
@gniazdownick: To niech pisze przed obiadem a nie podczas whiskacza
Nie jestem na jego miejscu bo znam umiar i może bezczelność była w latach 90 pożądana cechą ale w dzisiejszych czasach koleś psuje opinię branży i sobie.
Budimex, Skanska, Porr, Strabag itp jakoś umieją się z państwem dogadać
Tak, jestem anonimowy bo średnio chce mi się biegać po sądach bo ktoś postanowi dać mi SLAPa a paradoksalnie dzięki bk0 czy bk2 mam miejsce pracy bo pracuje w handlu w branży budowlanej xD
Po prostu masz ból d--y i cieszy mnie to że moje i innych działania mają jakiś efekt.
@gniazdownick jeżeli na bramce byłeś równie skuteczny co w swoich ripostach to wcale się nie dziwię, że nie wyszło ci nawet w klubach w których udziałowcem był twój stary i na siłę próbował zrobić z ciebie piłkarza xD
Po prostu masz ból d--y i cieszy mnie to że moje i innych działania mają jakiś efekt.
@Satan_Was_a_Babyboomer: to co nazywasz "bólem d--y" jest z mojej strony mieszanką obrzydzenia przemieszanego ze skrajną pogardą. Przez obserwację zachowania spadkowiczów nauczyłem się postrzegać ich jak coś nie zasługującego nawet na gram szacunku. Kiedyś myślałem, że Józio Wojciechowski to cham i burak, po przyjrzeniu się wykopkom doszedłem do wniosku, że ma bardzo słuszne podejście
@systemluster: nie to co ty, po 5 latach walenia do spadków bez rezultatu musisz być rzeczywiście bardziej wyluzowany niż gość, który ma minimum kilkaset baniek wolnego majątku xD
@systemluster: jeżeli masz takie aspiracje życiowe żeby ktoś ci poświęcił chwilę uwagi i zauważył w ogóle twoje istnienie, to rzeczywiście możesz sobie odnotować sukces życiowy xD Jeżeli chodzi o wpływ na ceny nieruchomości i rynek - to już nic z tego.
Jeżeli chodzi o wpływ na ceny nieruchomości i rynek
@gniazdownick: ceny rosły dzięki kredytowi 0%, wścipskie dzieciaki z X zainteresowały tematem dziennikarzy i później polityków, nie ma kredytu 0% już przez rok, Pędzel się wściekł (i gniazdownick najwyraźniej też xD)
@systemluster: interesuj się raczej tym ilu ludzi wyroochałeś w 2020r drąc mordę pod każdym znaleziskiem żeby czekać bo zaraz spadki. Nawet odpisywanie ci glisto powoduje we mnie odruch wymiotny więc to by było na tyle
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
źródło: Screenshot_20241212_172901
Pobierz@Satan_Was_a_Babyboomer: między innymi dlatego nie jesteś na jego miejscu. I traktujesz jako walkę na śmierć i życie coś co on traktuje jako chwilę pomiędzy obiadem a wieczornym whiskaczem
Nie jestem na jego miejscu bo znam umiar i może bezczelność była w latach 90 pożądana cechą ale w dzisiejszych czasach koleś psuje opinię branży i sobie.
Budimex, Skanska, Porr, Strabag itp jakoś umieją się z państwem dogadać
Komentarz usunięty przez moderatora
W ogóle mnie to nie dziwi, wiadomo że ze słabym IQ i zdolnościami społecznymi idzie w parze też zaniedbanie w higienie.
Śmierdź dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, jestem anonimowy bo średnio chce mi się biegać po sądach bo ktoś postanowi dać mi SLAPa a paradoksalnie dzięki bk0 czy bk2 mam miejsce pracy bo pracuje w handlu w branży budowlanej xD
@Satan_Was_a_Babyboomer: to co nazywasz "bólem d--y" jest z mojej strony mieszanką obrzydzenia przemieszanego ze skrajną pogardą. Przez obserwację zachowania spadkowiczów nauczyłem się postrzegać ich jak coś nie zasługującego nawet na gram szacunku. Kiedyś myślałem, że Józio Wojciechowski to cham i burak, po przyjrzeniu się wykopkom doszedłem do wniosku, że ma bardzo słuszne podejście
@gniazdownick: Tak tak, bardzo wyluzowany ten Pędzel na twitterze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na obiad pewnie bigos
@gniazdownick: Najwyraźniej kilkaset baniek nie eliminuje stresu wywołanego przez wścipskie dzieciaki z twittera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gniazdownick: ceny rosły dzięki kredytowi 0%, wścipskie dzieciaki z X zainteresowały tematem dziennikarzy i później polityków, nie ma kredytu 0% już przez rok, Pędzel się wściekł (i gniazdownick najwyraźniej też xD)
Wcale nie ma to wpływu na rynek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@gniazdownick: Nastroje w branży widzę wyśmienite ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ty pewnie jesteś w tych 2,7% xD
źródło: ind-zmiana-cen-struktura-odpowiedzi
Pobierz