Wpis z mikrobloga

Czy po zakupie sprzętu Electrolux korzystał ktoś z promocji "Zapłacimy twoje rachunki"?

Pod koniec października kupiłem pralko-suszarkę z pompą ciepła za prawie 6 klocków. Zgodnie z regulaminem promocji Electrolux opłaci mi rachunki na kwotę 500zł. W pierwszym tygodniu listopada wysłałem swoje zgłoszenie przez stronę Electroluxa i cisza. Dopiero po trzech tygodniach - już pod koniec listopada dostałem odpowiedź od bota że zgłoszenie zostało odrzucone.

Początkowo myślałem że to wina błędu w adresie na fakturze (o czym pisałem w poprzednim wpisie na mirko) jednak konsultant na infolinii Electroluxa poinformował mnie że te zgłoszenie rozpatruje automat i odrzuca je nawet z byle powodu. Doradził mi żebym na maila napisał odwołanie i wtedy już rozpatruje to żywa osoba i pewnie mi to zgłoszenie zaakceptują.

29. listopada wysłałem maila i do tej pory nie otrzymałem od nich żadnej odpowiedzi.

Taka promocja Schroedingera: jest ale naprawdę jej nie ma. Jak nie rozpatrzą zgłoszenia to nie będą musieli wypłacać nagrody.

Albo mają za mało ludzi żeby te wszystkie zgłoszenia przerobić albo te maile idą prosto do kosza.

Promocja trwa do 15. grudnia więc już chyba po frytkach.

#polskiedomy #agd #mediaexpert #eurortvagd #neonet #mediamarkt
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Notakaprawda no właśnie dzisiaj dostałem maila że jednak uznali moje zgłoszenie (po dwóch tygodniach od odwołania się). Zgodnie z regulaminem mają 21 dni na wykonanie przelewu.

Mimo to trochę niesmak że tak długo to wszystko trwa.
  • Odpowiedz