Aktywne Wpisy
synadama +49

źródło: temp_file2358911145175922039
Pobierz
Miguelos +29
Z normalnie ubranej laski do worka na ziemniaki. No ale tak to jest jak teraz większość z nich waży ponad 60 kg, trzeba ukryć tłuszcz.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska

źródło: dsfrfew
Pobierz
źródło: 467473957_3980649742169030_2024969848353622083_n
Pobierz@johny-kowalski: podatki wliczasz w koszta ale nie tak żeby wyniosły 70%
@djtartini1: to nadal 6 stówek złoty miesięcznie, zajebiście. Po roku odkładania mamy ponad 7k zł, większość Polaków ma oszczędności mniej niż 4000zl
@AnalLog: xDD
Polecam przejrzeć jakiejkolwiek media społecznościowe takich gwiazd, simpiarskich komentarzy od z-------a lajków po kilkanaście tys post
@Paayor: Nie wiem jak wyglądają wpłaty na konto OF i czy muszą być koniecznie bankowe
@hub_bub: To też jest mocno prawdopodobne i też to napisałem
@ZrobKolacjeTy: sorry dopiero teraz zauważyłem Twoj wpis https://www.youtube.com/watch?v=ivK6k68dhFs
@Paayor: No tak, tylko w ten sposób. Zaś jeśli chcesz mieć nieruchomości itd. w USA to już kasa z OF jest ok.
@pijmleko: Ogólnie tak, ale tacy spermiarze wysyłają po max 1k dolarów, a nie 5 mln USD. Wbrew pozorom ludzie bogaci znają wartość pieniądza.
Visa and Mastercard credit cards
Discover credit cards
Maestro/Debit cards
Some
@adasko_900: Masz kasę z nielegalnych źrodeł np. na Kajmanach. Wpłacasz na konta OF przez spermiarzy słupy, a słup dziewczyna wypłaca kasę z konta OF na swoje i już po opodatkowaniu to normalna czysta kasa i można robić co się chce np. przekazać komuś na fundację/ darowizne na terenie USA. Nawet dealer narkotyków itd chce mieć czystą kasę by nie siedzieć za byle co.
@Paayor: a to też jest ciekawy argument, że kasa idzie na konto OF, a nie konta dziewczyny bezpośrednio- dodatkowy podmiot. No i gdzie OF ma i ile tych kont.