Wpis z mikrobloga

4 grudnia przeszedł operację.
6 grudnia dobrowolnie wypisał się z placówki.
6 grudnia wyłączył też swoje telefony i nie logował się od tego czasu do sieci.
9 grudnia jego obrońca rżnie głupa, że jego klient jest po ciężkiej operacji.
9 grudnia pisowcy oskarżają Tuska i rząd, że będą mieli “krew na rękach”.
10-12 grudnia policja szuka po wszystkich znajomych adresach.
12 grudnia zostaje wystawiony list gończy.

Tym samym Romanowski staje się pierwszym posłem w historii, za którym poleciał list gończy.

To brzmi jak jakaś mafijna historia rodem z filmu. Ale co się dziwić, jak działał w zorganizowanej grupie przestępczej. Coś czuję, że sam tego nie wymyślił i nie zrobił. #bekazpisu #polityka #csiwykop #kryminalne
mariusz-madejczyk - 4 grudnia przeszedł operację.
6 grudnia dobrowolnie wypisał się z...

źródło: GemwcEVX0AATCk-

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 346
@mariusz-madejczyk: to była operacja przegrody nosowej...jprdl to jest zabieg trwający 30 minut, zostajesz jedną/dwie noce na obserwacji w szpitalu, wyciągają tampony z nosa za sznurki (najgorsza część), wszystko się goi i nara xD
  • Odpowiedz
@smalu: Operacja przegrody nosowej - idziesz do domu praktycznie od razu, jeśli nie jest robiona na NFZ. Na NFZ siedzisz 3 dni, bo inaczej NFZ nie płaci za hospitalizację.
  • Odpowiedz
@smalu: Pewnie w dokumentacji figurowałeś 3 dni, tylko cię wyprosili na spacer po mleko. ;) BTW na własne życzenie zawsze można wyjść ze szpitala. Gdy szpital jest przepełniony, lekarze się zgadzają.
  • Odpowiedz
@smalu: przy operacji laparoskopowej znieczulenie miejscowe i wypuszczają tego samego dnia. Następnego idziesz na szybką kontrolę, a po tygodniu na zdjęcie szwów i wyciągnięcie stelażu.
Źródło:

• Odpowiedz
A gdy mu mieli zabierać immunitet - to przecież deklarował "pełną gotowości do współpracy z organami ścigania w celu wyjaśnienia wszystkich okoliczności".
A w rzeczywistości siedzą poukrywani za granicą i piętrzą proceduralne problemy odnośnie powrotu i stawienia się przed wymiarem sprawiedliwości. Zero honoru - typowe wśród pisowców.
Mordy pełne patriotycznych i bogobojnych frazesów, a okradali Polskę jak nikt nigdy.
  • Odpowiedz
to była operacja przegrody nosowej...jprdl to jest zabieg trwający 30 minut

@smalu: mógł być też FESS zatok, dodatkowo z zatoką sitową. Trochę trudniejszy i bardziej obciążający organizm, bardziej ryzykowny (szczególnie sitowie) ale WCIĄŻ NIE JEST TO ZADNA CIEZKA OPERACJA
  • Odpowiedz
@lavinka: zależy czy znieczulenie miejscowe czy ogólne. Ja przy ogólnym mdlałem po wstaniu z łóżka kilka godzin po operacji, mimo, że nie czułem się zmęczony sam w sobie.
  • Odpowiedz
@smalu miałem przegrodę robiona we wrześniu. Wypisali mnie tego samego dnia :D byłem jedna noc, bo przyjechałem dzień przed operacją.
niektórzy przychodzili rano i wieczorem wychodzili.
  • Odpowiedz
ja wiem, że to jest wątek o Romanowskim a nie o przegrodzie nosowej, ale... @furcio @jmyung @bolo79 poprawiło się wam po zabiegu? :D bo u mnie w wieku 30+ po zwiększeniu przepływu powietrza przez nos okazało się, że mam alergię xD
  • Odpowiedz
@smalu: Generalnie miałem lekkie skrzywienie. Natomiast przerośnięte małżowiny powodowały u mnie uczucie ciągłego zatkania nosa. W sumie to jeszcze jedna przegroda się goi, ale czuję i tak znaczną poprawę. Po wizycie kontrolnej dostałem steryd do nosa bo w jednej dziurce małżowiny zaczęły znowu odrastać (chyba za szybko?). Czytałem że generalnie dobrze jest zrobić jeszcze wypalanie laserowa małżowin bo z czasem i tak odrosną.
Natomiast kumpel robił 2 lata temu przegrodę
  • Odpowiedz