Aktywne Wpisy
prezi139 +186
Wczoraj pod tagami #programowanie #programista15k widziałem dyskusję kryzysie w branży IT i studiowaniu kierunki lekarskiego, @ByczekRozplodowy rzucił w pierwszym komentarzu "Czas na nowy tag pielęgniarz B2B" a jako, że nim jestem już od kilku lat to chętnie go zacznę xD.
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
Milutki_pieselek +107
Wstydzę się tego, że moja dziewczyna po 9 latach związku zostawiła mnie dla starszego od siebie 10 lat faceta. Było to ok półtora roku temu. Facet inny level niż ja. Własna firma, mieszkanie, samochód z salonu. Zrobił jej dziecko i po urodzeniu ją zostawił i wyrzucił i wróciła do naszej rodzinnej miejscowości. Odezwała się, że chce wszystko naprawić i żałuję tego co zrobiła. Wstyd mi, że rozważam nad daniem jej drugiej szansy.
6 grudnia dobrowolnie wypisał się z placówki.
6 grudnia wyłączył też swoje telefony i nie logował się od tego czasu do sieci.
9 grudnia jego obrońca rżnie głupa, że jego klient jest po ciężkiej operacji.
9 grudnia pisowcy oskarżają Tuska i rząd, że będą mieli “krew na rękach”.
10-12 grudnia policja szuka po wszystkich znajomych adresach.
12 grudnia zostaje wystawiony list gończy.
Tym samym Romanowski staje się pierwszym posłem w historii, za którym poleciał list gończy.
To brzmi jak jakaś mafijna historia rodem z filmu. Ale co się dziwić, jak działał w zorganizowanej grupie przestępczej. Coś czuję, że sam tego nie wymyślił i nie zrobił. #bekazpisu #polityka #csiwykop #kryminalne
@mariusz-madejczyk: rozumiem ze sędzia wydal wyrok juz w tej sprawie
Źródło:
@mariusz-madejczyk: 13 grudnia - znaleziony martwy, patolog stwierdza, że romanowski został zaziobrany
A w rzeczywistości siedzą poukrywani za granicą i piętrzą proceduralne problemy odnośnie powrotu i stawienia się przed wymiarem sprawiedliwości. Zero honoru - typowe wśród pisowców.
Mordy pełne patriotycznych i bogobojnych frazesów, a okradali Polskę jak nikt nigdy.
@smalu: mógł być też FESS zatok, dodatkowo z zatoką sitową. Trochę trudniejszy i bardziej obciążający organizm, bardziej ryzykowny (szczególnie sitowie) ale WCIĄŻ NIE JEST TO ZADNA CIEZKA OPERACJA
Maj 2025 - nowy prezydent Nawrocki ułaskawia Romanowskiego.
@mariusz-madejczyk: nie martw się znajdzie się
niektórzy przychodzili rano i wieczorem wychodzili.
Natomiast kumpel robił 2 lata temu przegrodę