Wpis z mikrobloga

Nigdy nie zgłębiałem tematu tej zbiórki i dopiero teraz się doczytałem, że to do odławiania zwierząt. Gdzie on chce szukać tych bezpańskich psów i kotów, że nie da rady bez drona z termowizją? W Bieszczadach?
  • Odpowiedz
@Kernwaffe:

Witajcie! Znacie mnie z kanału Zwrot na Skarb oraz Policyjne Katharsis, w związku z rozpoczęciem nowej drogi zawodowej, zbieram na niezbędny mi sprzęt, sprzętem tym jest przestawiony dron wyposażony w kamerę termowizyjną, zapytacie pewnie do czego, Dron jest mi niezbędny do pracy przy odławianiu zwierzyny (w tym psow) nie ukrywam że w momencie niezbędnej potrzeby to również i ludzi. W związku z rozpoczęciem szkolenia a następnie działalności związanej z
  • Odpowiedz
Kiedy wystawił zbiórkę na drona, sprawdziłem i jest to spoko pomysł. Dość niszowe ale dzięki temu mniejsza konkurencja. Jest też zapotrzebowanie w różnych branżach, liczenie dzikich osobników jakiegoś gatunku i takie tam.
Też mam kilka pomysłów z tym, że chodzę do pracy i odkładam a na zbiórki czasem też wpłacę ale dla ludzi którzy walczą o życie a nie q--a dla nierobów jak zwrot czy gej.
  • Odpowiedz